"Dili ding, dili dong": Viitorul e minunea Leicester in Romania! Ce cota uriasa a avut la pariuri la startul sezonului si marea surpriza: CAT ARE ACUM

Hagi mai are doi pasi pana la o surpriza istorica in Liga I

Viitorul lui Hagi poate fi povestea miracolului Leicester din campionatul Angliei. Ca si in Premier League sezonul trecut, nicio casa de pariuri nu a putut sa anticipeze parcursul plin de minuni al echipelor puse pe scris istorie in fotbal.

Leicester a primit cota 5000 la pariuri pentru castigarea trofeului si a reusit cea mai mare surpriza din istoria primei ligi din Anglia.

In Romania, bookmakerii i-au stabilit Viitorului o cota de 251 pentru titlu, de peste 100 de ori mai mare decat cota Stelei. In traducere libera: "nicio sansa".

Pe parcursul sezonului, cotele au evoluat, iar balanta s-a mai echilibrat, insa Steaua a ramas tot timpul favorita la castigarea trofeului.

Lucrurile s-au schimbat insa dupa ultima etapa, cand FCSB a pierdut derby-ul cu Dinamo si implicit prima pozitie in clasament.

Cu doua etape inainte de final, casele de pariuri o vad pe Viitorul favorita la titlu, cu o cota de 1.65, fata de 2.10 cat are Steaua.

Evolutia cotelor (Gazeta Sporturilor):

La inceputul sezonului:
Viitorul 251
Steaua 1,90
Dinamo 8,50

In prezent:
Viitorul 1,65
Steaua 2,10
Dinamo 12

VIDEO PROTVPLUS.RO

Paisprezece județe se află în zona roșie. Județul Ilfov are cea mai mare rată de infectare
BRAT
Modifică setările cookies