Diferenta COLOSALA dintre jucatorii romani si cei transferati in era spaniola la Dinamo! Ce salarii au fotbalistii 'cainilor' 

Diferenta COLOSALA dintre jucatorii romani si cei transferati in era spaniola la Dinamo! Ce salarii au fotbalistii 'cainilor' 

Venirea investitorilor spanioli la echipa a adus multe transferuri cu jucatori straini. 

Giovanni Becali a declarat ca el ii cunoaste pe unii dintre investitorii de la Dinamo. El a dezvaluit ca jucatorii care s-au transferat la Dinamo recent au salarii de 20 de mii de euro pe luna, iar fotbalisti romani precum Ricardo Grigore stau la echipa pe sume de 10 ori mai mici. 

"Nu poti sa joci cu unii care au 20.000 de euro si cu unii care au cateva milioane de lei vechi. Sunt copii care joaca la prima echipa. Ricardo Grigore nu poate sa joace cu 2.500 si ceilalti sa aiba peste 20.000. Grigore, Moldoveanu, toti, au ramas cu 2.500.

Daca i-au facut lui Sorescu 6.000, sa le faca si celorlalti. Era normal sa le dea 20.000 spaniolilor, altfel nu veneau in Romania", a declarat impresarul roman pentru DigiSport. 

De asemenea, el a a dezvaluit ca noua conducere va mari si salariile jucatorilor romani.

"Sper ca saptamana viitoare sa prelungeasca contractele celor tineri de la Dinamo. Oamenii au inteles perfect ce e de facut, urmeaza sa realizeze un plan", a mai spus Giovanni Becali.

VIDEO PROTVPLUS.RO

Franța impune noi restricții din cauza COVID-19. 11 metropole intră în "stare de alertă sporită"
BRAT