Dica a vorbit despre transferul lui Dragus la FCSB: "Atat va pot spune pana in acest moment!" Situatie de criza inaintea meciului cu Astra: "Avem o problema!"

Dica a vorbit despre transferul lui Dragus la FCSB: "Atat va pot spune pana in acest moment!" Situatie de criza inaintea meciului cu Astra: "Avem o problema!"

FCSB o va infrunta pe Astra in etapa a 14-a, meci care o poate readuce pe echipa lui Dica pe locul 2 in clasament.

Nicolae Dica a atras din nou atentia asupra problemelor pe care le are in aparare din cauza accidentarilor si suspendarilor, insa a precizat ca elevii sai nu vor avea nicio scuza daca nu vor castiga partida cu Astra.

Dica a evitat sa discute prea mult pe marginea unei eventuale veniri a lui Dragus la FCSB, desi a recunoscut ca este un fotbalist care l-ar putea ajuta in acest moment.

"Avem o problema la fazele fixe, da, am luat multe goluri. Am lucrat la antrenamente acolo, am facut-o chiar si astazi. E important sa ne concentram mai bine. Distanta este inca foarte mica intre primele 6-7 echipe, in momentul in care legi 3 victorii poti ajunge sus acolo. E important sa castigam cu Astra, pentru ca noi avem ca obiectiv castigarea campionatului. Nu avem scuze pentru ratarea titlului, avem conditii foarte bune, salariile sunt platite la zi, avem jucatori de valoare. Dar trebuie sa tinem cont si de problemele pe care le avem, nu e usor sa ai 6 accidentati, plus suspendati. Ati vazut si voi cum am mers la Calarasi, cu jucatori de 5-16-17 ani.

Dragus este un jucator de perspectiva, un jucator care a debutat la nationala la o varsta frageda. El este pe un drum bun, atat va pot spune pana in acest moment", a declarat Nicolae Dica la conferinta de presa.

 VIDEO PROTVPLUS.RO

Cu Busu, despre vreme și vremuri

Busu: "Vine primăvara, prea timpuriu, părerea mea. Vremea a început să fie atât de bizară, în foarte multe locuri, nu neapărat în țara noastră."


11:42
Mama Antoniei, schimbări majore pentru 2020

Denise Iacobescu: "Lucrez la un capitol din viața mea. Mă mai vad căsătorită. Sper și cred în asta."


09:43
Roxana Vancea, totul despre viața de femeie măritată

Roxana Vancea: "M-a pus să-i fac o ciorbă de curcan. A spus că așa și-a dat seama că sunt bună de măritat."


15:31
Corina Chiriac, dedicată credinței

Corina Chiriac: "Am stat la cozi de trei ore, pentru a ajunge la Mormântul Sfânt. Am cântat pentru românii din Israel, cărora le este dor de casă."


15:47
Amalia Năstase s-a apucat de vlogging

Amalia Năstase: "Sunt foarte mulți oameni interesați să vadă ce fac eu. Așa că am făcut acest vlog, care merge destul de bine."


10:05
O viață dedicată copiilor nevoiași

V. Nicolae: "M-am apucat de voluntariat când aveam 20 de ani. Am cumpărat, din banii mei, o casă unde să le pot preda copiilor."


10:55
Nadine, despre dramele trăite din cauza viciilor

Nadine: "La 15 ani, am început să fumez și să beau alcool."


14:19
Dr. Mihail, despre importanța somnului

Dr. Mihail: "Dacă ne uităm pe telefon înainte de a ne culca, vom deruta creierul. Nu e bine să bei alcool seara. După un pahar de vin, somnul tău calitativ va fi mai prost."


15:50
Vorbește Lumea - 24 Ianuarie Promo

00:39
Gabriel Dorobanțu, o viață pe scenă

Gabriel Dorobanțu:"Locuiesc cu mama, că doar nu puteam să o las pe drum."


21:33
Bilanțul victimelor cutremurului din Turcia a ajuns la 21 morți și 1000 de răniți. Imagini terifiante
BRAT