Nicolae Dica FCSB Valeriu Argaseala Superliga

Dezvaluirile unui jucator de la Steaua: "Traiesc un adevarat calvar, am fost amenintat de Argaseala"

Un stelist se plange ca a fost obligat sa isi rezilieze contractul, fara sa isi primeasca salariile restante.

SPORT.RO
Data publicarii: Marti 12 Septembrie 2017, 18:25
Data actualizarii: Marti 12 Septembrie 2017, 18:38

Alexandru Aldea (22 de ani) spune ca de un an si jumatate traieste "un adevarat calvar" din cauza presedintelui Argaseala, care l-ar fi obligat sa semneze rezilierea contractului fara sa isi primeasca salariile restante.

Aldea spune ca a fost amenintat de Argaseala ca nu va mai prinde niciun meci la echipa a doua.

"Eu sunt de la 8 ani la Steaua si de la 19 in angrenajul echipei mari. Dar de un an si jumatate traiesc un adevarat calvar. Domnul Argaseala m-a chemat sa imi propuna rezilierea contractului, deoarece mi-a spus ca niciun antrenor de la echipa mare nu are nevoie de serviciile mele."

"Eu i-am spus ca accept doar daca imi primesc salariile restante. Nu castig nici macar 3000 de euro pe luna, dar domnul Argaseala mi-a spus ca nu vrea sa imi dea niciun ban. In conditiile astea, eu nu semnez nicio reziliere."

"Domnul Argaseala s-a enervat si m-a amenintat. Mi-a spus ca atata timp cat el este presedinte la Steaua eu nu o sa mai joc niciodata nici macar la Steaua 2. Mi-a spus ca nici macar nu am voie sa ma antrenez cu echipa a doua. Ma pregatesc de unul singur, dar ma chinui mult. Antrenorii de la Steaua 2 mi-au spus ca imi inteleg problema dar ca nu au ce sa imi faca. Mi-au spus ca au si ei ordin de sus.", a spus Aldea pentru Fanatik.

Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!