CE COMEDIE: CSA Steaua a invins-o cu 28-0 pe Benfica Bucuresti, dupa ce FCSB a pierdut cu Sporting Lisabona! Talpan i-a lasat pe adversari sa joace cu stema adevaratei Benfica :)

Nici Atletico Textila n-ar fi putut sa inventeze un asemenea scenariu. Steaua din Liga a 4-a a intrat cu tancurile in Benfica "Nova Generacao", dupa ce FCSB a pierdut cu Sporting Lisabona in Champions League.

UPDATE | Scor final: 28-0! CSA Steaua merge mai departe in Cupa Romaniei, dupa 28-0 cu Benfica Bucuresti. Acest meci conteaza pentru sezonul viitor de Cupa.

In repriza a doua, poarta Benficai a fost aparata de un copil de 13 ani, care a primit 18 goluri.

O singura problema! Benfica Bucuresti joaca cu sigla adevaratei Benfica.


CSA Steaua a facut scor cu Benfica Nova Generacao, in turul 3 al Cupei Romaniei. Sub privirile a aproximativ 400 de ultrasi ros-albastri, juniorii de la CSA au marcat la foc automat.

Pana in minutul 85, CSA a punctat de nu mai putin de 28 de ori! Cum tabela a ajuns la limita, organizatorii au setat-o de la zero :)

Echipele folosite

CSA Steaua: Chis- Chivu, Paduret, Chirila, Radu - Lolescu, Valcea (G. Constantinescu  - Patranoiu, Macris (Predescu), Turbatu - Mirea (46. Izvoranu)
Antrenor: Ion Ion

Benfica Nova Generacao: Ionescu - Onicel, Dragne, Simion, Dinca, Nicolae, Enache, Mircioi, Moreira, Soare, Muniz
Antrenor: Ionel Preda

FULLSCREEN
Galerie Foto
  • /

VIDEO PROTVPLUS.RO

Coronavirus România, bilanț 27 februarie. 3.432 de noi cazuri în ultimele 24 de ore
BRAT

Modifică setările cookies