Imagini socante: un antrenor roman, umplut de sange la un meci din Liga a 4-a de rudele unui fotbalist: "L-au atacat 7-8 insi deodata"
Marti 12 Septembrie 2017, 18:24

Imagini socante: un antrenor roman, umplut de sange la un meci din Liga a 4-a de rudele unui fotbalist: "L-au atacat 7-8 insi deodata"

Fotbalul din ligile inferioare din Romania pare desprins din Vestul Salbatic. Un argument in privinta afirmatiei este dat de bataia socanta luata de un antrenor in weekend.

Finala Cupei Romaniei: duminica, 27 mai, in direct la PRO X: Craiova - Sibiu, ora 21:00! De la 17:00 se joaca finala Romaniei la U19, Steaua - Dinamo!

Finala Champions League: Real Madrid - Liverpool, sambata, 26 mai, 21:45, in direct la PRO TV!

Un antrenor din liga a patra a fost batut de rudele unui fotbalist la meciul dintre Prundu si Gigantii Varasti, din liga a patra Giurgiu, scrie cotidianul Gazeta Sporturilor.

Potrivit sursei citate, tehnicianul Marian Dociu a fost agresat de 7-8 persoane.

"Un fotbalist de la noi a fost palmuit de un baiat al gazdelor, iar antrenorul a intrat pe teren sa ii desparta. Pentru ca nu reusea, l-a impins pe fotbalistul de la ei. Baiatul, desi avea doar vreo 16 ani, a inceput sa-l ameninte", a spus Marian Ilie, presedintele clubului din Varasti, citat de GSP.

Marian Dociu a fost prins de agresori in pauza meciului.

"Erau rude cu fotbalistul. Tata, unchi, chiar si matusa, din ce inteleg. A dat si pustiul. Erau femei, copii, barbati care il loveau cu pumnii si cu picioarele. Sa va zic altceva: pe foaia de meci, responsabil cu ordinea era pus chiar presedintele celor de la Prundu. In loc sa se bage, el s-a ascuns la vestiare",
a mai spus Marian Ilie.

AJF Giurgiu spune ca incidentul nu a fost discutat in comisii.

"Nu stiu ce sa va zic acum. Da, au fost niste incidente, dar inca nu s-a intrunit comisia de disciplina", a spus Florentin Barbu, secretar general AJF Giurgiu.

Marian Dociu s-a ales cu mai mult dinti rupti si cu nasul spart. El a fost la IML, de unde a primit un certificat medico-legal. Acesta a facut plangere si la Politie.

FOTO: Gazeta SporturilorFULLSCREEN
Galerie Foto
  • /
Citeste si:

#Liga a patra

Guvernul plănuiește să suspende contribuțiile la Pilonul II de pensii de la 1 iulie. Reacția Ministrului Muncii
BRAT