DEZASTRU LA DINAMO! Situatia "cainilor" este mai rea decat pare! Dupa Nistor, urmeaza Prunea! Ce se intampla in Stefan cel Mare

DEZASTRU LA DINAMO! Situatia "cainilor" este mai rea decat pare! Dupa Nistor, urmeaza Prunea! Ce se intampla in Stefan cel Mare

Din articol

Dinamo sta pe un butoi cu pulbere la inceputul anului 2020.

"Cainii" se despart de Dan Nistor in aceasta iarna. Fotbalistul va semna cu Universitatea Craiova, in schimbul sumei de 300.000 de euro, pentru un salariu imens. Oltenii ii ofera lui Dan Nistor 14.000 de euro pe luna si 120.000 de euro la semnatura, dupa cum scrie Digi Sport.

Conform sursei citate, Dan Nistor a fost obligat de conducere sa plece, din cauza declaratiilor pe care acesta le-a tot facut legate de restantele financiare de la club.


Urmeaza Florin Prunea

Ionut Negoita nu ar fi multumit doar cu plecarea lui Dan Nistor. Patronul lui Dinamo vrea sa scape si de Florin Prunea, care a declarat aseara ca nu a fost informat in legatura cu plecarea capitanului. Din declaratiile sale, reiese faptul ca Negoita i-ar fi transmis in mod indirect un mesaj fostului portar, conform caruia nu ar mai fi dorit la club.

VIDEO PROTVPLUS.RO

Pragul de un milion de persoane vaccinate împotriva Covid-19 în România va fi atins astăzi
BRAT

Modifică setările cookies