Dinamo Rauta Alexandru Ricardo Grigore Superliga

Dezamăgire mare în tabăra lui Dinamo: ”Un gol de cascadorii râsului!”

Dinamo a fost ”spulberată” de Farul Constanța.

Iosif Pintilie
Data publicarii: Vineri 20 August 2021, 23:42
Data actualizarii: Sambata 21 August 2021, 00:06

Al doilea cel mai titrat club de fotbal nu reușește să-și revină, de sezoane bune, la performanțele din trecut. Dinamo se zbate în mijlocul unui ocean, încercând să nu se înece, dar totul pare să se spulbere. Iar înfângerea cu Farul, scor 3-0, reflectă perfect situația.

Fotbaliștii sunt mai mult decât demoralizați de situația și rezultatele echipei, fiind constienți că sunt pe marginea prăpastiei. Alexandru Răuță a fost distrus la declarațiile de după meci, neîntelegând ce se întâmplă cu echipa.

  • Dezamăgire mare în tabăra lui Dinamo

”E un moment dificil, suntem o echipă tânără, fără experiență. Am luat un gol de cascadorii râsului, apoi a venit și golul 3 și s-a terminat totul. Lucrurile astea nu se antrenează, astea sunt execuții care apar o dată sau de două ori pe sezon.

Avem mulți tineri, încercăm să-i integrăm, jumătate din ei au jucat la liga a 3-a, nici măcar la Liga 2. Farul are un nucleu, la Dinamo sunt copii, trebuie pas cu pas, dar dacă nu se ridică interdicția la transferuri nu văd bine treaba.

De la etapă la etapă pierdem din turație, nu e bine, dacă nu vin jucători va fi foarte greu. Doar Anton mai are memoriu, noi suntem cu sufletul la echipă, iar Paul este un caracter frumos, dăm totul”, a declarat Alex Răuță după meci, la DigiSport. 

Articol recomandat de stirileprotv.ro
Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!