Liga 1

Detalii din culisele transferului lui Ivan Mamut de la Universtatea Craiova la FCSB: „M-a sunat Mihai Rotaru, nici măcar nu-l văzusem la față! Am zis da!” 

Ivan Mamut (25 ani) a fost 'killer-ul' Universității Craiova pe „Ion Oblemenco”, în etapa cu numărul opt a play-off-ului, 1-0. 

Ana-Maria Popescu
Data publicarii: Marti 10 Mai 2022, 14:07
Data actualizarii: Marti 10 Mai 2022, 14:09

Atacantul transferat de Gigi Becali în vara lui 2021, împreună cu Andrei Burlacu, de la Universitatea Craiova, a reușit să pună capăt 'secetei' de goluri cu un gol marcat chiar împotriva fostei sale echipe. În iulie, Gigi Becali îl trimitea la schimb pe Ionuț Vînă pentru cei doi jucători, care au fost mai mult accidentați. 

Schimbul a părut unul echitabil pentru olteni, în contextul în care mijlocașul adus de la FCSB a reușit să bifeze mai multe partide decât Burlacu și Mamut, și a înscris și două goluri. Cu toate astea, golul de duminică seară al croatului, a menținut-o pe FCSB în lupta pentru titlu. 

Laurențiu Reghecampf a dezvăluit cum l-a lăsat pe Mamut să semneze cu FCSB: „Nu-i văzusem la față!” 

Antrenorul Universității Craiova, Laurențiu Reghecampf, a povestit într-un interviu acordat în luna septembrie, despre momentul în care a decis plecarea celor doi jucători de la echipă. Tehnicianul a dezvăluit că a fost contactat de patronul Mihai Rotaru pentru a-l întreba ce să facă, iar el și-a dat acordul, în contextul în care ambii fotbaliști erau accidentați, iar el nu lucrase cu ei. 

„Am fost sunat de Mihai Rotaru și m-a întrebat dacă îmi doresc să-l dau pe Mamut, pe care eu nu-l văzusem fiind accidentat, aveam vreo două săptămâni, o săptămână jumate, însă nu-l văzusem. Și Burlacu, la fel, nu-l văzusem niciodată la antrenament, și să-l aducem pe Vînă, pe care–l știam. Cred eu că Vînă ne va ajuta în viitorul apropiat foarte mult.

Mi-a spus că putem să-l aducem pe Vînă și primim și 100.000 de euro dacă-i dăm pe cei doi jucători. Normal! Nici măcar nu-i văzusem la față pe cei doi jucători. Bine, erau accidentați și Burlacu era la echipa a doua. Mihai m-a sunat și mi-a zis că avem oportunitatea asta. Am zis da! N-a fost nicio istorie, nicio discuție, eu n-am știut absolut nimic, doar m-a întrebat Mihai. Ți-l dorești pe Vînă și vrei să renunți la cei doi? Și eu am acceptat!”, a declarat Laurențiu Reghecampf conform playsport.ro

Modifică setările cookies