Ionut Chirila Academica Clinceni Cornel Dinu Superliga Ionut Chirila

Derapaj incredibil al lui Ionuț Chirilă la adresa lui Cornel Dinu. „Procurorul”, atacat dur de antrenorul Clinceniului

Ionuț Chirilă i-a oferit o replică dură lui Cornel Dinu, după ce „Procurolul” l-a criticat constant în ultima perioadă.

SPORT.RO
Data publicarii: Marti 30 Noiembrie 2021, 21:39
Data actualizarii: Marti 30 Noiembrie 2021, 21:50

Clinceniul nu a reușit să adune decât două puncte în clasament din momentul în care a fost preluat de Chirilă, însă după fiecare partidă discursul antrenorului este neschimbat, acesta susținând că echipa sa a fost egala adversarei. Acest lucru l-a scos din sărite pe Cornel Dinu, care l-a taxat dur pe tehnician, numindu-l „bufonul fotbalului românesc”.

Replica lui Ionuț Chirilă nu a întârziat. Antrenorul Clinceniului lansându-se într-o serie dezonorantă de jigniri la adresa „Procurorului”.

  • Ionuț Chirilă

„Acest personaj cadaveric iese la o perioadă din timp, ca o mumie îmbălsămată. Îi transmit «Imperiului Bizantin» că jocul Academicii din partida cu CFR a fost mult superior dezastrului de la Kosice «condus magistral» de acest Don Quijote al fotbalului românesc. Să nu uităm nici de performanța demnă de „Cartea recordurilor” din celebrul Dinamo – Foresta. Atunci admirabilii jucători dinamoviști nu au putut realiza o diferență mai mare de 4 goluri. Nu au putut să compenseze dezastrul tactic halucinant și apocaliptic elucubrat de mintea lui Dinu.

Acesta a reușit probabil «cea mai mare performanță» din fotbalul de pe întreg sistemul solar, aceea de a nu avea reacție la sarabanda de goluri (în număr de 5!!!) pe care echipa sa le-a primit în numai 20 de minute de la micuța Foresta. Vă dați seama cine îmi dă mie lecții de tacticizare: Un om care s-a făcut de râs la nivel mondial. Nici papuașii din Noua Guinee nu puteau egala asta, deși ei joacă fotbal între palmieir”, a spus Ionuț Chirilă, potrivit gsp.ro.

Discursul lui Chirilă după înfrângerea cu CFR Cluj

„Am jucat de la egal la egal cu echipa care domină fotbalul românesc de 4 ani. CFR e o echipă puternică din toate punctele de vedere. Îmi felicit echipa, am demonstrat azi că suntem egalii unei formații care oferă 10 milioane de euro numai pe salarii.

Ca forță colectivă, posesie, circulație, n-am fost cu nimic mai prejos decât CFR, în condițiile în care n-am avut 8-9 jucători” a susținut Chirilă după înfrângerea cu CFR, scor 2-0.

ARTICOLE PE SUBIECT
Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!