Cum își motiveză Ionuț Chirilă jucătorii: ”Eu le cumpăr vin”

Ionut Chirila Academica Clinceni Superliga Ionuț Chirilă
Iosif Pintilie
Data publicarii: Duminica 21 Noiembrie 2021, 13:16
Data actualizarii: Duminica 21 Noiembrie 2021, 13:23

Academica Clinceni rămâne ”lanterna roșie” în Liga 1.

După înfrângerea cu Sepsi, trupa lui Ionuț Chirilă a ajuns la 6 eșecuri în 8 meciuri de la venirea tehnicianului pe banca echipei din Ilfov. Acesta consideră că echipa are mare nevoie de transferuri.

Mai mult, el a făcut o comparație între elevii săi și jucătorii lui Cristiano Bergodi, de la Sepsi. Chiliă a vorbit și despre felul în care își motivează jucătorii, spunând că le cumpără vin înainte de meci, însă fiecare bea doar jumătate de pahar, din soiuri special alese.

”Am practicat un fotbal bun în condițiile actuale, mai ales că nu am putut face niciun transfer. Este clar că avem nevoie de jucători noi, cel puțin 5 fotbaliști, de un atacant, de un portar, de un fundaș central, de o bandă, pentru că, din păcate, întâlnim echipe mult mai organizate și puternive financiar, cum a fost Sepsi.

Dacă mă refer la Chunchukov, care e rezervă la Sepsi acum, dar era titular la Clinceni în play-off-ul sezonului trecut, dacă ne gândim că Aganoivic și Golofca stau pe bancă, jucători la care eu nici nu pot să visez măcar la Clinceni, de forța acestei echipe susținută foarte puternic de guvernul maghiar, atunci nu am ce să mai zic.

Minciuni sfruntate! Mizerii, fantasmagorii, s-a vorbit mai mult de Clinceni, decât de FCSB, CFR Cluj și Craiova. Trebuia să fiu și eu întrebat, s-a încercat destabilizarea echipei. A apărut o poză cu mine cu trabucul de pe vremea în care era Copos patron la Rapid. 

Cât despre vin, am spus că nu sunt de acord ca băieții să consume vin la carafă. Cum să comand vin, când eu personal le cumpăr vin? Și nu orice, iau numai soiuri alese. Da, le iau 4-5 sticle de vin și cu o seară înainte de meci beau fiecare câte o jumătate de pahar de vin.

Nu știu ce conține vinul la carafă, să nu se întâmple ceva rău, poate fac o toxiinfecție, ceva. Mai bine evităm, de aceea prefer vinul îmbuteliat”, a spus Chirilă, la Digisport.

ARTICOLE PE SUBIECT
Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!