"John. Profesorul". Mihai Stoica a răspuns direct când a fost întrebat de Ionuț Chirilă. Varianta greu de materializat

Mihai Stoica FCSB Ionut Chirila Fotbal intern
SPORT.RO
Data publicarii: Luni 29 Noiembrie 2021, 21:24
Data actualizarii: Luni 29 Noiembrie 2021, 21:32

Ionuț Chirilă e apreciat. 

Mihai Stoica, managerul general al celor de la FCSB, are numai cuvinte de laudă pentru Ionuț Chirilă. Actualul antrenor al Academiei Clinceni a devenit un personaj pe care mulți oameni din fotbal nu-l privesc cu ochi buni, însă există și o parte care îl apreciază.

Mihai Stoica: "E o pată de culoare Chirilă"

Printre cei care îi recunosc meritele și realizările lui Chirilă se află și oficialul de la FCSB, care-l alintă pe tehnicianul de la Clinceni cu "etichetele" Profesorul sau John.

"E o pată de culoare profesorul. Nu ai cum să nu recunoşti că e o pată de culoare în peisajul autohton. E simpatic. Îl ştiu pe John de când era antrenor la Dinamo, a scos jucători, a strâns o generaţe de jucători şi acolo doar antrenorul scoate jucători. A scos mulţi, foarte mulţi", a declarat Mihai Stoica, potrivit telekomsport.ro.

Ionuț Chirilă a format la Dinamo una dintre cele mai valoroase grupe de juniori din România. În echipa sa jucau Florentin Petre, Cătălin Hîldan, Laurențiu Lică, Mihai Tararache, Cezar Dinu, Ionuț Voicu, Cristian Câmpeanu sau Popistașu.

Chirilă are mereu cuvinte de laudă pentru mulți dintre ei, dar cel mai aproape a rămas de Laurențiu Lică, jucător puternic, care putea evolua și ca vârf și ca fundaș central.

Varianta "din vis"

Mihai Stoica a realizat un exercițiu de imaginație și a răspuns prompt când a fost întrebat dacă s-ar fi potrivit Chirilă și pe un post în academia celor de la FCSB, aluzie la o propunere mai veche a antrenorului.

"Da, e cumva legat de Dinamo cam tare, dar, mă rog, ar fi fost. Sigur că da", a mai declarat Stoica.

Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!