MM Stoica Chisinau FCSB Zimbru FCSB Liga 1

Deplasarea de la Chișinău comentată de MM Stoica. „N-a fost o idee prea bună”. Ce l-a nemulțumit

Suporterii clubului Zimbru și-au arătat afecțiunea pentru FCSB în timpul partidei încheiată 1-6, în favoarea clubului bucureștean.

SPORT.RO
Data publicarii: Duminica 03 Iulie 2022, 22:06
Data actualizarii: Duminica 03 Iulie 2022, 22:06

Fanii veniți din partea formației Zimbru l-au ovaționat în ultimele 10 minute pe Florinel Coman și și-au arătat susținerea față de FCSB

Mihai Stoica a vorbit în exclusivitate vizavi de aceste momente și și-a exprimat regretul cu privire la faptul că n-ar fi trebuit să meargă la Chișinău.

„Ne-am decis să mergem acolo, nu știam că Zimbru se va confrunta cu asemenea probleme. Din punctul ăsta de vedere, n-a fost o idee prea bună ce am făcut, dar, în rest, chiar nu îmi pare rău că am mers. 

Au văzut și băieții ăștia cât de mult e iubită echipa asta a Moldovei. Acolo n-am auzit pe nimeni să țină cu altă echipă, toată lumea ține cu noi, concluzii nu trebuie să tragem, meciul a fost slab”, au fost cuvintele lui MM, la Orange Sport.

Zimbru Chișinău vs FCSB

Formația dirijată de Toni Petrea a câștigat clar primul amical al verii, 6-0 cu FC Sfântul Gheorghe și s-a impus categoric și în cel de-al doilea amical al verii, învingând Zimbru Chișinău, scor 6-1. Pentru FCSB vor urma alte două partide de verificare cu CS Mioveni și Oțelul Galați. 

Darius Olaru a deblocat tabela de marcaj, iar Florinel Coman a majorat scorul. Pe lista marcatorilor a apărut și Dawa, proaspăt transferat, în această perioadă de mercato, precum și Alexandru Musi, Ivan Mamut și Ianis Stoica. Zimbru Chișinău a înscris golul de onoare în minutul 77, prin Pedro Rodriguez.

ARTICOLE PE SUBIECT
Modifică setările cookies