Denis Alibec CFR Cluj untold valeriu iftime Superliga

Denis Alibec, apărat de un patron din Liga 1, după ce a fost surprins petrecând la UNTOLD

Denis Alibec, surprins petrecând la UNTOLD, în timp ce echipa sa suferea prima înfrângere din acest sezon al Ligii 1.

Kadi Bulgakov
Data publicarii: Duminica 12 Septembrie 2021, 16:48
Data actualizarii: Vineri 17 Septembrie 2021, 12:40

Atacantul campioanei din sezonul trecut s-a accidentat în meciul dintre România și Islanda, încheiat cu victoria tricolorilor, scor 2-0, și a fost lăsat de Petrescu în afara lotului pentru meciul cu FC Botoșani, din etapa a opta a Ligii 1.

Alibec a profitat de timpul liber și a mers al UNTOLD, acolo unde a petrecut alături de mai mulți prieteni. Deși primise liber de la Petrescu, gestul fotbalistului a atras critici din partea suporterilor campioanei, care au reacționat pe rețelele de socializare.

Iftime îi ia apărarea lui Alibec și susține că atâta timp cât fotbalistul era liber, putea să facă ce voia.

„Am suficienți obraznici și eu care vin la club, cum e băiatul ăla din Siria, care s-a însurat și a fugit de acasă sau ăla care e la Cluj și acum e pe la Voluntari, sunt atâția. Până la urmă, era liber, i-a dat voie, poate să meargă oriunde.

Ce contează că e la UNTOLD, nu putea să stea în bibliotecă. Îl și vedeți pe Alibec citind Dostoievski sau o rugăciune în timp ce echipa pierde. Nu, stă la bere, mai mănâncă, bea. Fotbalul e fotbal”, a spus Valeriu Iftime, în cadru emisiunii Ora exată în sport, de la Pro X.

CFR Cluj a pierdut deplasarea cu FC Botoșani, scor 0-1, în etapa a opta a Ligii 1. Singurul gol al partidei a fost marcat de Herve Kage, în minutul 71 al meciului.

VIDEO - Rezumatul meciului Islanda - România

ARTICOLE PE SUBIECT
Modifică setările cookies