Declarațiie lui Hagi au ajuns la țintă. Ce scriu italienii despre Louis Munteanu

louis munteanu Farul Constanta Fiorentina Gica Hagi Superliga
SPORT.RO
Data publicarii: Luni 28 August 2023, 16:42
Data actualizarii: Luni 28 August 2023, 16:41
Louis Munteanu a fost omul meciului Farul - Universitatea Craiova 2-0, atacantul împrumutat de la Fiorentina reușind o dublă.      
Meciul de la Ovidiu a fost decis de Louis Munteanu. Atacantul Farului a reușit o dublă în prima repriză, inclusiv un gol spectaculos din lovitură liberă, iar Gică Hagi a avut numai cuvinte de laudă la adresa jucătorului împrumutat de la Fiorentina.

Ce scriu italienii despre Louis Munteanu

Performanța lui Munteanu a ajuns și în presa din Italia: "Farul câștigă contra Craiovei grație unei duble a lui Munteanu. Echipa lui Hagi a câștigat cu 2-0, iar atacantul împrumutat de la Fiorentina a deschis scorul în minutul 16, cu un șut de la mică distanță, la colțul lung. Jucătorul născut în 2002 a reușit dubla dintr-o lovitură liberă", a scris fiorentina.it.
 
Mai mult, italienii au remarcat și declarațiile lui Gică Hagi. "Regele" a avut numai cuvinte de laudă la adresa lui Munteanu și a spus că nu înțelege de ce Fiorentina nu i-a dat șanse: "Gheorghe Hagi s-a arătat de-a dreptul entuziasmat de Munteanu", a scris Fiorentina News, care a preluat declarația managerului tehnic al campioanei României.
 
Louis Munteanu, produs al Academiei Hagi, aparține în continuare de Fiorentina. În sezonul trecut a fost împrumutat de Farul, a marcat 10 goluri, însă în iunie a revenit la formația italiană, alături care a participat la cantonament. Până la urmă, gruparea violă a decis să nu se bazeze pe el și l-a trimis din nou la Farul, sub formă de împrumut, pentru un an.

Gică Hagi: "Nu înțeleg cum Fiorentian nu-i dă spațiu lui Louis Munteanu"

După meciul cu Universitatea Craiova, Gică Hagi s-a arătat de-a dreptul surprins de hotărârea Fiorentinei și le-a recomandat cluburilor puternice din România să îl cumpere pe Louis Munteanu.
 
"Sincer să fiu, nu înțeleg cum Fiorentina nu-i dă spațiu unui jucător care vede golul și când doarme noaptea. La noi a făcut un sezon fantastic, se vede că are calitate, cred că e cel mai bun nouă din România.

Dacă cineva din România are bani, ar trebui să-l cumpere. Dacă-mi dați bani și acționari, o să-l cumpăr și eu", a spus Gică Hagi.
Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!