Anuntul pe care Becali nu voia sa il auda! Delegarea CCA pentru derby-ul Craiova - FCSB! Cine va arbitra meciul

Anuntul pe care Becali nu voia sa il auda! Delegarea CCA pentru derby-ul Craiova - FCSB! Cine va arbitra meciul

Playoff-ul Ligii 1 e pe cale sa explodeze cu adevarat, dupa o decizie care se poate dovedi controversata.

Comisia Centrala a Arbitrilor a luat o decizie suprinzatoare si l-a trimis pe arbitrul contestat vehement de Gigi Becali, Istvan Kovacs, la meciul contra celor de la CSU Craiova din a 5-a etapa a playoff-ului, cand lupta la titlu este mai stransa ca niciodata.

"Mana lui Camora o sa o tin minte toata viata. Sa pui mingea pe mana in fata arbitrului. Pai, ba Kovacs, tu vrei sa fii hot? Stai ca fac eu dreptate. Kovacs a inventat un 11 metri. Noi trebuia sa castigam meciul. Ba Edi, tu n-ai adus nici un punct. Alea 3 puncte pe care le-ai furat cu Kovacs sunt ale lui FCSB. Omul e supus greselii, dar cand vezi o hotie, cum pune mana pe ea.

Mai inventezi un penalty, vine jucatorul lui CFR si da in capul lui Miron si da 11 metri pentru ei ca el este Kovacs. Mai inventeaza si la Constanta un 11 metri ca e Matan prea mic si tu Cristea trebuie sa iti tai mana cand vine Matan sub bratul tau. Dar la Viitorul nu vede cand au facut 11 metri, bai Kovacs. Asta nu e greseala, e o mizerie", a spus Becali recent.

VIDEO PROTVPLUS.RO

Lista țărilor în care românii vaccinați pot călători fără nicio restricție. România nu primește turiști din Anglia sau SUA
BRAT
Modifică setările cookies