Anuntul pe care Becali nu voia sa il auda! Delegarea CCA pentru derby-ul Craiova - FCSB! Cine va arbitra meciul

Istvan Kovacs Craiova FCSB Liga 1 playoff Superliga
Alecu Mihai
Data publicarii: Marti 27 Aprilie 2021, 17:20
Data actualizarii: Marti 27 Aprilie 2021, 18:31

Playoff-ul Ligii 1 e pe cale sa explodeze cu adevarat, dupa o decizie care se poate dovedi controversata.

Comisia Centrala a Arbitrilor a luat o decizie suprinzatoare si l-a trimis pe arbitrul contestat vehement de Gigi Becali, Istvan Kovacs, la meciul contra celor de la CSU Craiova din a 5-a etapa a playoff-ului, cand lupta la titlu este mai stransa ca niciodata.

"Mana lui Camora o sa o tin minte toata viata. Sa pui mingea pe mana in fata arbitrului. Pai, ba Kovacs, tu vrei sa fii hot? Stai ca fac eu dreptate. Kovacs a inventat un 11 metri. Noi trebuia sa castigam meciul. Ba Edi, tu n-ai adus nici un punct. Alea 3 puncte pe care le-ai furat cu Kovacs sunt ale lui FCSB. Omul e supus greselii, dar cand vezi o hotie, cum pune mana pe ea.

Mai inventezi un penalty, vine jucatorul lui CFR si da in capul lui Miron si da 11 metri pentru ei ca el este Kovacs. Mai inventeaza si la Constanta un 11 metri ca e Matan prea mic si tu Cristea trebuie sa iti tai mana cand vine Matan sub bratul tau. Dar la Viitorul nu vede cand au facut 11 metri, bai Kovacs. Asta nu e greseala, e o mizerie", a spus Becali recent.

Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!