De la Kyros Vassaras pentru FCSB! :) Președintele CCA l-a delegat la FCSB - FC Botoșani pe arbitrul distrus de Mihai Stoica

Kyros Vassaras FC Botosani FCSB Florin Andrei Mihai Stoica Superliga
SPORT.RO
Data publicarii: Vineri 06 Octombrie 2023, 14:08
Data actualizarii: Vineri 06 Octombrie 2023, 14:20

FCSB joacă în deplasare, împotriva celor de la FC Botoșani în etapa a 12-a din Superliga României, meciul urmând să fie arbitrat de Florin Andrei.

Președintele CCA l-a delegat pe Florin Andrei la centru pentru confruntarea dintre FC Botoșani și FCSB, nimeni altul decât arbitrul din camera VAR de la meciul încheiat la egalitate, scor 2-2, dintre Hermannstadt și FCSB.

Florin Andrei, aspru criticat de Mihai Stoica

În partida de la Sibiu, Andrea Compagno a marcat pentru 1-0, însă golul a fost anulat din camera VAR, arbitrul Florin Andrei considerând că atacantul italian a comis un henț înainte să înscrie.

"Nu mi-a plăcut Florin Andrei. Pe o reluare pe care am văzut-o cu toții, nimeni nu se poate edifica dacă mingea îi vine lui Compagno în piept sau în braț. 

El zice că e henț și anulează golul. Eu cred că Florin Andrei nu ar fi trebuit să intervină pentru că nu e filmare care să ne edifice. Andrea spune că nu l-a lovit, spune că l-a lovit în piept. Dacă era mână depărtată, ok, anulează, dar când nu e clar, tu te bagi? Cum facem să nu ne mai arbitreze ăsta?

Celebrul Florin Andrei, dacă tot nu are numele de familie, să îi se pună VĂR. Florin Andrei VAR, de ce? Pentru că el este un specalist, vede ce nu văd alţii, a anulat un gol valabil. E foarte grav. Viciere în opinia mea! Nu mă interesează!", a declarat Mihai Stoica, la momentul respectiv.

ARTICOLE PE SUBIECT
Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!