"De ce să provoci scandalul ăsta, ce sens avea!?" Mihai Stoica, noi precizări în cazul lui Keșeru

Claudiu Keseru FCSB Gigi Becali Superliga Claudiu Keșeru
Iosif Pintilie
Data publicarii: Miercuri 23 Februarie 2022, 20:47
Data actualizarii: Miercuri 23 Februarie 2022, 20:52

Claudiu Keșeru a intrat în dizgrația patronului Gigi Becali.

Atacantul adus de la Ludogorets va pleca de la FCSB în vară, deoarece nu intră în planul lui Gigi Becali de a promova tineri jucători. Keșeru nu a fost în lot la partida cu CS Mioveni, iar absența sa a contat.

Claudiu Keșeru, contre cu Gigi Becali

Andrei Burlacu, înlocuitorul său, a ratat două șanse mari, iar echipa a făcut doar un egal, depărtându-se la șase puncte de liderul CFR Cluj.

Mihai Stoica, managerul general al FCSB, a vorbit despre greșeala lui Claudiu Keșeru, care a făcut ca acesta să fie scors din lot. ”Meme” crede că atacantul a căutat să provoace un scakndal la echipă.

"Noi, care suntem zi de zi cu echipa, n-am sesizat absolut nimic în neregulă la Keşeru. S-a antrenat bine, profesionist sută la sută. N-am avut niciun fel de problemă. Problema pe care şi-a creat-o Keşeru a fost când a ieşit, după meciul cu CFR dacă nu mă înşel, şi a spus că la sfârşitul contractului va vorbi el mai multe. Din punctul meu de vedere, a fost o mare greşeală.

A avut după aceea loc o discuţie între patronul echipei şi Claudiu Keşeru. Eu ştiu de la Gigi ce s-a discutat, greşeala a fost a lui. De ce să provoci scandalul ăsta? Ce sens avea? Ce poţi spune după ce se termină contractul? 

Nu poţi inventa un conflict. Intră, joacă, ajută-ne. Chestiile astea nu fac bine nimănui", a spus Mihai Stoica, la Telekom Sport.

Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!