VIDEO EXCLUSIV Gigi Becali a recunoscut tot. Ce s-a întâmplat, în realitate, cu Claudiu Keșeru: "Vă spun adevărul!"

Claudiu Keșeru a intrat în dizgrația lui Gigi Becali, iar pentru meciul cu CS Mioveni nu a prins lotul. 

SPORT.RO
Data publicarii: Luni 21 Februarie 2022, 11:54
Data actualizarii: Luni 21 Februarie 2022, 12:38

Înaintea partidei cu Mioveni, încheiată la egalitate, scor 0-0, Toni Petrea a anunțat că Keșeru nu face parte din lot, la cerința conducerii. 

"Keșeru, ce să zic? Conducearea clubului mi-a comunicat că, cel puțin pentru moment, nu mă bazez pe el și cam atât. N-aș vrea să comentez altceva", a declarat antrenorul.

"Tu nu mai poți la nivelul ăsta"

Într-o intervenție telefonică la "Ora Exactă în Sport", patronul FCSB a lămurit care este situația atacantului și ce au discutat cei doi în ultimele săptămâni, de când fotbalistul nu a mai fost luat în lot pentru meciurile din campionat. 

"La voi, la sport.ro spun adevărul, pe la alții mai spun și eu altceva că se bucură când mănânc eu bătaie. Dar știu că voi nu aveți dușmănie pe mine, Mironică știu că nu are. Nu am avut nimic cu declarațiile jucătorilor. Keșeru nu a zis nimic care să mă deranjeze. L-am sunat și i-am zis să declare acum.

Eu i-am dat banii, am contract cu el, el fotbalist, eu patron. I-am zis 'Tu nu mai poți la nivelul ăsta. Poți să joci în România, dar nu la FCSB și CFR!'. El a zis că o să-mi arate, dar la altă echipă, la mine nu mai are ce să-mi arate. Nu mai poate la nivelul ăsta, spun ceea ce cred și eu. Nu vreau să-l jignesc. 

După primele trei meciuri am vorbit cu Mihai și i-am zis că ăsta joacă la orice echipă din lume. E posibil din cauza vaccinului, o să râdeți. Toți cei vaccinați nu mai au putere. Nu vedeți CFR-ul? Parcă erau leșinați. Eu văd și la ai mei care sunt vaccinați. La ăștia mai în vârstă e mai greu, uitați-vă și la Deac. Nu mai e vijelie. A dat gol că l-a băgat pe Goge, care a pierdut mingea le mijlocul terenului.", a declarat Gigi Becali la PRO X

Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!