De ce nu a semnat Marco Dulca noua înțelegere cu Chindia! Un oficial al clubului, detalii de la negocieri

marco dulca Chindia Targoviste FCSB Superliga Marco Dulca
SPORT.RO
Data publicarii: Marti 10 Ianuarie 2023, 17:29
Data actualizarii: Marti 10 Ianuarie 2023, 17:36

Marco Dulca și-a reziliat contractul cu FSCB după numai jumătate de sezon petrecut la clubul patronat de Gigi Becali, iar Chindia Târgoviște încearcă să-l convingă să revină „acasă”.

Fostul jucător al vicecampioanei a apucat să joace deja pentru două echipe în aceest sezon, motiv pentru care în momentul de față nu mai are decât două opțiuni la dispoziție: ori revine la Chindia Târgoviște, ori se transferă într-un campionat din Asia, care încă nu a început.

Dulca, așteptat la Chindia

Oficialii clubului din Târgoviște încearcă să-l convingă să revină la echipă cel puțin până la finele sezonului, însă jucătorul ezită.

Sorin Paraschiv, directorul sportiv al Chindiei, a dezvăluit că în momentul de față președintele clubului negociază cu Dulca și speră ca acesta să accepte cât mai rapid oferta pentru a se alătura colegilor la antrenamente.

„Discutăm, încercăm să îl aducem la echipă, sunt nişte probleme de nu a putut să ajungă. Negociază zilele astea cu preşedintele, noi suntem aici, domnul Marcel Ghergu e la Târgovişte şi negociază.

Din punctul meu de vedere, nu ar fi prea mult de negociat. Eu unul, dacă aş fi în locul lui, aş veni să joc, nu ar fi prea mult de negociat”, a dezvăluit Sorin Paraschiv.

  • Marco Dulca a bifat doar 13 apariții în echipamentul FCSB-ului
  • 250.000 euro i-a plătit Gigi Becali clubului Chindia Târgoviște pentru mijlocașul de 23, când l-a transferat în vară
Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!