Fundașul central dorit de Gigi Becali a fost pus pe liber! Stoperul poate ajunge gratis la FCSB 

Gigi Becali FC Arges FCSB Mike Cestor Superliga Gigi Becali
SPORT.RO
Data publicarii: Luni 09 Ianuarie 2023, 23:29
Data actualizarii: Luni 09 Ianuarie 2023, 23:29

FCSB se poate întări în această iarnă cu fundașul central pe care Gigi Becali l-a dorit insistent în trecut. 

FCSB a început oficial „curățenia” de iarnă. Vicecampioana României i-a împrumutat pe Ianis Stoica (20 ani) și Alexandru Musi (18 ani) la U Cluj și Politehnica Iași și le-a reziliat contractele lui Florin Achim (31 ani), Radu Boboc (23 ani) și Andrei Dumiter (23 ani), Marco Dulca (23 ani) și Bogdan Rusu (32 ani). 

Mike Cestor și-a reziliat contractul cu FC Argeș 

Chiar dacă a renunțat la 7 jucători, FCSB nu a transferat niciun fotbalist. Însă, această situație se poate schimba zilele următoare, pentru că pe 9 ianuarie, FC Argeș a anunțat oficial că a ajuns al un acord de reziliere al contractului cu Mike Cestor (30 ani). 

„Clubul nostru și fotbalistul Mike Cestor au ajuns la un acord pentru încetarea raporturilor contractuale pe cale amiabilă. Fundașul central congolez a îmbrăcat tricoul alb-violet în 17 partide, în toate competițiile. FC Argeș îi mulțumește pentru munca depusă în perioada petrecută la Pitești și îi dorește mult succes în activitatea profesională”, este comunicatul oficial emis de FC Argeș.

Mike Cestor a fost dorit de Gigi Becali în trecut 

Stoperul congolez, care a cucerit 3 titluri cu CFR Cluj, a fost dorit de Gigi Becali (64 ani) încă de pe vremea când evolua la Astra Giurgiu. Ulterior, patronul FCSB-ului a mărurisit că putea avea cuplul de fundași centrali care a performat excelent în Gruia: Mike Cestor - Andrei Burcă (29 ani), însă a fost influențat de Mihai Stoica (57 ani). 

„M-am luat după MM, dar nu mai zic nimic. Îi aveam și pe Burcă și pe Cestor acum”, spunea Gigi Becali, în august 2019.

Mike Cestor a ajuns la Astra Giurgiu în vara lui 2018, iar evoluțiile foarte bune l-au propulsat la CFR Cluj anul viitor. Avea să se despartă de echipa din Gruia în iarna lui 2022, ca în aceeași vară să semneze cu FC Argeș, formație pentru care a adunat 17 meciuri, 16 în campionat și unul în Cupa României. În timp ce pentru CFR Cluj a bifat 46 de partide, în care a înscris 3 goluri și a oferit o pasă decisivă, iar pentru Astra Giurgiu a fost utilizat în 34 de jocuri și a marcat o dată.

Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!