De ce a ratat Universitatea Craiova titlul? Explicatia lui Arlauskis: "Se vedeau cu medaliile pe gat dupa ce ne-au batut la Cluj, dar eu am multe medalii"

De ce a ratat Universitatea Craiova titlul? Explicatia lui Arlauskis: "Se vedeau cu medaliile pe gat dupa ce ne-au batut la Cluj, dar eu am multe medalii"

Universitatea a ratat sansa de a aduce titlul in Banie, dupa a pierdut meciul decisiv, in fata CFR-ului, cu 1-3.

Giedrius Arlauskis stie motivul pentru care oltenii au pierdut titlul. Fostul portar de la CFR sustine ca jucatorii Craiovei se credeau campioni, dupa victoria de la Cluj.

"Ei s-au bucurat dinainte, se vedeau cu medaliile pe gat dupa ce ne-au batut la Cluj, dar eu am multe medalii, trebuie sa apreciezi valoarea adversarului.

Noi nu eram pregatiti ca Craiova de sarbatoare, abia la aeroport am gasit niste sampanie. Nicio clipa nu am auzit de la cineva de la noi ba, dar dacă castigam ce bem, unde mergem", a spus Arla pentru DigiSport.

"Koljic a ratat la 3-1, era pe final, daca dadea in min 84, cam tremuram. Apoi au ratat la o faza asemanatoare. Atunci le-am zis alor mei ca am luat campionatul, la bulanul nostru...

I-am zis si lui Koljic: Elvir, bai frate, cum ai dat-o, nici nu am vazut mingea, a venit o bomba, daca era pe poarta", povestit Giedrius Arlauskis

Lituanianul este suparat ca nu a putut sarbatori ca in anii precedenti.

"Cea mai slaba sarbatoare, ca de pandemie, nu am inteles nimic in afara de faptul ca m-am imbatat, poate m-a durut capul mai putin că eram campion", a spus viitorul jucator al lui Al Shabab.

VIDEO PROTVPLUS.RO

DOCUMENT. Lista țărilor cu risc epidemiologic, actualizată. Marea Britanie e în zona roșie
BRAT
Modifică setările cookies