DDB le oferă primă jucătorilor lui Dinamo după victoria cu Gaz Metan! Cât încasează fotbaliștii „câinilor”

Dinamo Gaz Metan Medias Liga 1 Superliga
SPORT.RO
Data publicarii: Luni 21 Februarie 2022, 18:59
Data actualizarii: Luni 21 Februarie 2022, 19:01

„Câinii” au reușit să obțină primele puncte în startul acestui an. 

Dinamo nu a mai pierdut de două meciuri, astfel că șefii din Ștefan cel Mare vor să îi „răsplătească” pe jucători. Echipa lui Stoican are o remiză cu UTA Arad și o victorie, cu echipa aflată în cădere liberă, Gaz Metan Mediaș.

Pentru meciul cu UTA Arad, oficialii clubului, împreună cu cei din DDB i-au motivat pe jucători, promițându-le o primă de 10.000 de euro, iar rezultatul nu a întârziat să apară. Dinamo a remizat, având și doi oameni în minus.

Primă pentru Dinamo după victoria cu Gaz Metan Mediaș

Gruparea lui Flavius Stoican s-a impus la scor în meciul cu Gaz Metan Mediaș, echipă dezmembrată, rămasă fără jucători și fără antrenor, chiar înainte de meci, 4-0. Astfel, conducătorii clubului au decis să îi recompenseze pe fotbaliști. 

Jucătorii ar fi încasat o primă de 5.000 de euro din partea oficialilor clubului, împreună cu cei din DDB, informează ProSport. Dinamo a reușit să acumuleze 4 puncte după o serie de șase înfrângeri consecutive în campionat. 

16 puncte au „câinii” în clasamentul Ligii 1, aflându-se pe penultimul loc, la cinci lungimi de 'lanterna-roșie' Academica Clinceni.

ARTICOLE PE SUBIECT
Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!