Talnar: "Avem sanse foarte mici de calificare, jucam pentru coeficientul tarii!"

Autor: Sport.ro
Miercuri 02 Decembrie 2009, 16:14
Talnar: "Avem sanse foarte mici de calificare, jucam pentru coeficientul tarii!"

Antrenorul lui Dinamo a declarat ca e constient ca sansele de calificare in primavara europeana sunt mici, dar ca spera ca prin rezultatele din ultimele doua partide sa contribuie la coeficientul de tara.

Talnar ii vrea inapoi pe Miranda, Ganea si Paun

Tehnicianul spera ca restantele financiare ale jucatorilor sa nu afecteze prestatia acestora in partida cu Sturm Graz. "E un joc important in economia acestei grupe. Chiar daca noi nu avem prea multe sanse de calificare, speram sa facem un joc bun si sa obtinem un rezultat pe masura."

"Speram ca odata cu venirea suporterilor langa noi sa obtinem cele trei puncte necesare anul viitor pentru coeficientul de tara. Incercam sa folosim o echipa cat mai buna, avem tot lotul valid, mai putin Marius Alexe si Florin Bratu. Sturm Graz nu e deloc o echipa slaba, nu o consideram asa. E o echipa de pe primele locuri din campionatului Austriei."

"Sansele noastre sunt destul de mici si calficarea noastra depinde si de celelalte rezultate. Si daca nu vom mai avea sanse de calificare in ultima partida vom juca pentru prestigiul nostru si pentru a obtine cele 3 puncte valoroase pentru coeficientul de tara. Intr-adevar exista mici probleme financiare, dar dupa discutia pe care conducerea a avut-o cu persoanele din conducere, sper sa fie linistiti si jucatorii sa nu fie influentati in partida de maine", a declarat Talnar.

Antrenorul dinamovist a mai spus ca isi doreste ca jucatorii Osvaldo Miranda, Liviu Ganea si Georgian Paun, imprumutati la Astra Ploiesti, sa revina la echipa din Soseaua Stefan cel Mare in pauza competitionala.

"Din iarna se pot intampla multe, in primul rand imi doresc sa revina majoritatea jucatorilor pe care ii avem imprumutati la alte echipe. Si ma refer in special la Miranda, Ganea si Paun. Imi doresc foarte mult ca ei sa revina la Dinamo si sa se integreze din nou in echipa si sa abordam returul asa cum trebuie", a spus Talnar.

Tehnicianul a precizat faptul ca directorul tehnic Cornel Dinu are unele probleme medicale: "Cu Dinu vorbesc zilnic la telefon. El trece prin niste probleme cu sanatatea, am inteles ca si sotia lui la fel. Deci sunt niste probleme obiective".

Atacantul Florin Bratu, nerefacut inca dupa o accidentare mai veche, considera ca Dinamo trebuie sa lupte pentru calificare, chiar daca sansele sutn infime: "Suntem constienti de importanta celor doua meciui. Eu cred ca mai avem sanse de calificare, chiar daca sunt foarte mici. Atat timp cat exista trebuie sa ne agatam de ele. Nu va fi usor, dar cu incredere si daruire vom reusi sa castigam meciul de maine".
 

Moțiunea de cenzură, dezbătută și votată în Parlament, marți. De câte voturi mai are nevoie Opoziția
BRAT