Sturm Graz nu pune mare pret pe meciul cu Dinamo: "E mai important duelul cu Salzburg din campionat!"

Autor: Sport.ro
Miercuri 02 Decembrie 2009, 11:48
Sturm Graz nu pune mare pret pe meciul cu Dinamo: "E mai important duelul cu Salzburg din campionat!"

Oliver Kreuzer, directorul sportiv al lui Sturm Graz, a declarat ca pentru echipa sa intrecerea interna are prioritate

Kreuzer a spus ca echipa sa isi doreste sa castige meciul de joi de la Bucuresti cu Dinamo din grupele Ligii Europa, dar ca intrecerea interna este mai importanta.

"Vrem sa invingem la Bucuresti, dar e mai important meciul de duminica de la Graz, cu Salzburg, in campionat", a spus Kreuzer.

 

Antrenorul Franco Foda  a declarat ca, desi echipa sa nu mai are sanse de calificare, va lupta pentru prestigiu, puncte si bani in meciul cu Dinamo Bucuresti.

"Nu e un meci amical, chiar daca nu mai avem sanse de calificare, e vorba de prestigiu, puncte in Europa si bani. Sper ca de aceasta data rezultatul sa fie in favoarea noastra. Dinamo e o echipa de calitate, dar totul este posibil. Pana acum am pierdut trei meciuri la acelasi scor, 0-1, si am facut un egal, e momentul unei victorii. Nu meritam sa pierdem meciul cu Dinamo de la Graz, am avut destule sanse. A fost o infrangere stupida, acum e o lupta pentru onoare", a spus Foda.

Din cauza numeroaselor indisponibilitati - Haas, Hassler, Hlinka, Kienzl, Bukva, Weber - antrenorul Franco Foda are la dispozitie un lot restrans.

Presa austriaca scrie ca, in aceste condiții, Foda va folosi aceeasi echipa ca la meciul cu LASK Linz din precedenta etapa de campionat: Gratzei - Lamotte, Feldhofer, Schildenfeld, Kandelaki - Holzl, Muratovici, S. Foda, Jantscher - Lavrici, Beichler.
 

Guvernul trimite azi în Parlament proiectul de lege privind alegerea primarilor în 2 tururi
BRAT