Incredibila familie Becali! Gigi ii da afara, Victor le gaseste echipa

Autor: Sport.ro
Sambata 26 Septembrie 2009, 10:34
Incredibila familie Becali! Gigi ii da afara, Victor le gaseste echipa

Legaturile de rudenie nu conteaza in familia Becali, ci afacerile. Gigi Becali l-a dat afara pe Bergodi, dar victor vrea sa-l ajute sa-si gaseasca echipa.

Victor Becali spune ca nu il intereseaza ce probleme a avut italianul cu Gigi Becali si ca l-ar ajuta pe Bergodi daca i-ar cere sa-i caute un alt angajament.

"In calitate de impresar, daca voi putea sa-l ajut, o voi face cu mare placere."

"Gigi nu-mi poate cere mie socoteala pentru ceea ce fac eu in profesia mea, cum nici eu nu-l voi intreba de-spre deciziile pe care le ia el in materie de Steaua.", a spus Victor Becali pentru Libertatea.

Bergodi face scandal: "Becali il santajeaza pe Renzo Rossi"

Renzo Rossi e singurul martor pentru banii primiti de Bergodi de la Becali fara acte.

200.000 euro sunt la mijloc si un proces lung la FIFA pe care Bergodi intentioneaza sa i-l aduca Stelei pe cap.

Becali i-a dat ca prima lui Bergodi 200.000 euro, insa fara acte si doar cu un martor, Renzo Rossi.

Situatia s-a incurcat mai rau acum: Bergodi sustine ca nu a primit niciun ban, Becali nu poate proba ca l-a platit, insa declara ca a existat un martor: Renzo Rossi.

Fostul secund al Stelei a primit deja 10.000 euro "prima" de la Becali, pentru munca depusa la Steaua. El nu avea contract in Ghencea si lucra practic gratuit.

Bergodi ataca si spune ca banii primiti de Renzo sunt pentru "santaj", ca Becali sa aiba un martor la suma de 200.000 euro.

Bergodi a declarat pentru ProSport:

"Stiu eu de ce l-a chemat Gigi la palat pe Rossi. Becali face santaj cu el, dar ii transmit ca ne vedem la FIFA. Eu cu Renzo ne cunoastem de mici, am fost la scoala impreuna. Gigi trebuie sa dovedeasca acei bani primiti de mine, nu are niciun act, iar la FIFA te duci cu acte, nu cu martori"


 

Florin Cîțu: "1 iunie nu însemană că revenim cu totul la normalitate, dar e un prim pas"
BRAT
Modifică setările cookies