Stoichita vrea totul: "Putem fi lideri dupa meciul cu Brasov!"

Autor: Sport.ro
Vineri 25 Septembrie 2009, 12:02
Stoichita vrea totul: "Putem fi lideri dupa meciul cu Brasov!"

Mihai Stoichita a pornit ca din tun in Ghencea, desi este contestat de suporteri. A castigat primele doua jocuri si acum este gata sa doboare liderul FC Brasov, chiar la el acasa.

â–º Admisi cu plata! Cum vrea Stoichita sa-i reinventeze pe Plesan si Dayro!

"Meciul cu FC Brasov va fi greu, pentru ca vom intalni o echipa buna. Nu putem amana acest joc nici pentru altadata, nici pentru campionatul viitor, deci trebuie sa jucam. Cand vrei sa fii sus in clasament trebuie sa evoluezi la cel mai inalt nivel. Daca vom fi maturi, concentrati si extrem de abili, vom reusi sa trecem si de hopul acesta", a spus Stoichita agentiei Newsin, care a adaugat ca jucatorii nu ar trebui sa fie timorati de miza acestei partide: " Exista posibilitatea sa fim lideri la finalul acestui meci, dar nu cred ca ii va afecta pe jucatorii care nu au fost niciodata pe primul loc".
 
Mihai Stoichita a afirmat ca atmosfera la echipa este mult mai buna, iar jucatorii se concentreaza acum doar la meciurile pe care le au de jucat. "Se vede ce fel de atmosfera este in prezent judecand strict ultimele doua partide ale echipei, ambele incheiate cu victorii. Echipa are liniste acum, iar ceea ce s-a petrecut si se petrece cu Bergodi este strict problema conducerii", a mentionat Stoichita, care a adaugat ca nu se implica in acordarea primelor de joc la echipa pentru ca aceasta este treaba conducerii, iar relatia sa cu jucatorii poate fi caracterizata prin doua cuvinte, "civilizata si corecta". 

Antrenorul ros-albastrilor a mai spus ca nu stie inca ce posturi trebuie intarite la Steaua, dar sustine ca si-ar dori un mijlocas care sa aiba calitatile pe care le avea actualul manager din Ghencea, Basarab Panduru: "Nu vreau sa fac greseli in ceea ce priveste posturile unde ne-ar mai trebui jucatori, pentru ca nu imi place sa fac erori. Cu siguranta insa, la mijloc, as vrea un om ca Panduru. Pandi era un super-mijlocas la vremea lui, avea agresivitate, dribling, executii, viteza. Nu degeaba a fost pe la Benfica si FC Porto. Ar trebui luat ca exemplu de toti mijlocasii Stelei".

Antrenorul stelistilor a precizat ca nu este inca decis nici asupra unei formule clare de joc si, tocmai de aceea, mai face schimbari in primul 11 de la meci la meci: "In meciul de cupa am folosit formula cu Andrei Ionescu si Bicfalvi la centru, pentru ca acolo mai e de lucrat. Ne trebuie un mijloc creativ, laborios, echilibrat, care sa aiba consistenta. De aceea, inca experimentez. Sunt foarte multumit de cei doi".

Stoichita nu se teme de critici, chiar daca in ultima perioada nu a mai pregatit echipe cu nume din fotbalul international:  "Cand vine vorba de activitatea mea i-as ruga pe multi sa se abtina de la critici si comentarii. Sa se gandeasca ca ar vrea sa antreneze si ei pe unde am fost eu, dar nu-i solicita nimeni".

Miniştrii de Externe din UE, cu excepţia Ungariei, cer un armistiţiu între Israel şi Hamas
BRAT
Modifică setările cookies