Darko Velkovski a vorbit despre Dinamo: ”Te simți ca un fotbalist adevărat”

Darko Velkovski Arcul de Triumf Dinamo FC Hermannstadt Zeljko Kopic Superliga
SPORT.RO
Data publicarii: Marti 27 Februarie 2024, 15:32
Data actualizarii: Marti 27 Februarie 2024, 15:34

Dinamo joacă marți de la ora 18:30 cu FC Hermannstadt pe Stadionul ”Arcul de Triumf”.

Dinamo - FC Hermannstadt, meci din etapa a 28-a din Superligă, se joacă de la ora 18:30 pe Stadionul ”Arcul de Triumf” din Capitală.

Integralist în ultimele cinci runde la echipa lui Zeljko Kopic, fundașul central nord-macedonean Darko Velkovski a declarat înaintea meciului cu sibienii:

"Câștigă cine face mai puține greșeli, cine e mai concentrat. Este o diferență între primele echipe și restul, dar, dacă joci bine și ai puțin noroc, poți câștiga. 

Îmi place că e o medie bună de spectatori la meciurile noastre. Sunt mereu mulți fani, iar asta e foarte bine. Te simți ca un fotbalist adevărat. 

Suntem 4-5 jucători noi în primul 11 și e nevoie de timp pentru a ne cunoaște. Dacă obținem puncte bune în următoarele meciuri, ne va fi mai ușor în play-out, pentru că atunci ne vom cunoaște mai bine".

7.980 spectatori / meci este media înregistrată de gruparea alb-roşie în campionatul actual, cea mai mare din ultimele nouă stagiuni petrecute de formaţia bucureşteană în SuperLigă.

Zeljko Kopic: ”Avem șanse să luăm puncte dacă vom juca cel mai bun fotbal al nostru”

”Avem șanse să luăm puncte dacă vom juca cel mai bun fotbal al nostru. Azi (n.r. - luni) vom mai avea un antrenament și după aceea vom vedea cine va putea juca. 

Dennis Politic nu va fi pregătit. Și rămâne de văzut ce va fi cu Amzăr, Iglesias, Milanov și Homawoo.

Nu e ușor, trebuie să ne adaptăm și să încercăm să scoatem cât mai mult din următoarele meciuri", a declarat și antrenorul Zeljko Kopic, la conferința de presă dinaintea meciului cu FC Hermannstadt.

Dinamo şi FC Hermannstadt s-au mai întâlnit în principala competiţie internă de 10 ori, de cinci ori s-au impus bucureştenii, de două ori au câştigat sibienii, iar alte trei partide s-au terminat la egalitate, dar în tur a fost 4-0 pentru trupa lui Marius Măldărășanu.

Foto și info: Dinamo București

ARTICOLE PE SUBIECT
Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!