Paul Anton CSU Craiova Dario Bonetti Dinamo Transfer Superliga Dario Bonetti, tranșant când a fost întrebat despre transferul lui Anton! Ce a spus tehnicianul

Dario Bonetti, tranșant când a fost întrebat despre transferul lui Anton! Ce a spus tehnicianul

Italianul a lămurit situația mijlocașului.

Alecu Mihai
Data publicarii: Sambata 31 Iulie 2021, 18:04
Data actualizarii: Sambata 31 Iulie 2021, 18:07

Câinii au pierdut prima partida a sezonului în deplasarea de la Craiova, acolo unde Bonetti nu s-a putut baza pe Paul Anton, unul dintre cei mai buni fotbaliști din lot, după ce înaintea partidei s-a vorbit de faptul că acesta s-ar fi înțeles cu cei de la CSU Craiova și va semna cu echipa pregătită de Laurențiu Reghecampf.

Totuși, Comisia de Disciplină a decis să amâne decizia în cazul litigiului pe care fotbalistul o are cu Dinamo, iar asta înseamnă că Anton va fi obligat să mai rămănă o periodă în Ștefan cel Mare, asta daca nu apare vreo oferta cu bani, clubul bucureștean anunțând prin Iuliu Mureșan că nu are nici o intenție să-l lase liber pe mijlocaș.

  • Dario Bonetti, tranșant când a fost întrebat despre transferul lui Anton! Ce a spus tehnicianul

"Anton este jucător important pentru Dinamo"

 

"Asta nu ştiu şi nu este ceva care mă interesează( n.r. despre transferul la CSU Craiova). Anton este jucător important pentru Dinamo, dar şi pentru naţională. Am văzut ce calitate are. Eu cred că este un băiat foarte serios, un profesionist. A demonstrat şi anul trecut, într-un moment dificil, că e dispus să ajute echipa. Din păcate pentru noi s-a accidentat la ultimul antrenament de săpmâna trecută. El munceşte şi încearcă să îşi revină cât mai repede posibil. Este un jucător important pentru noi, un băiat, un mare profesionist", a spus Dario Bonetti, la conferinţa de presă.

Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!