FCSB Conference League Dinamo Fotbal intern

„Minunea de la Erevan!” FCSB, luată peste picior de dinamoviști după eliminarea din Conference League

FCSB s-a oprit în turul doi preliminar al Conference League!

SPORT.RO
Data publicarii: Joi 29 Iulie 2021, 22:11
Data actualizarii: Joi 29 Iulie 2021, 22:19

Trupa lui Todoran a fost eliminată, la loviturile de departajare, de Karagandy, ocupanta locului 11 din Kazahstan.

Suporterii dinamoviști, marii rivali ai grupării patronate de Gigi Becali, au profitat de această eliminare pentru a mai trimite câteva săgeți spre marea rivală.

„3000 DE BILETE VÂNDUTE DUPĂ ”MINUNEA DE LA EREVAN”

În 2013, înaintea unui meci cu Celtic Glasgow, clubul Shakthar Karagany a sacrificat o oaie, aceasta fiind o veche tradiție în Kazahstan. UEFA a reacționat foarte dur și a amenințat că vor sancționa clubul dacă vor mai fi sacrificate oi. ÎN SEARA ASTA AU COMIS-O DIN NOU și suntem curioși ce va spune UEFA.

Noi avem un alt ritual. Nu cu oi, ci cu lei. Înainte de fiecare meci, sacrificăm 10-20 de lei și cumpărăm bilete pentru a susține Dinamo.

În seara asta, câinii au luat cu asalt platforma www.bilete.ro pentru a sărbători ”Minunea de la Erevan” și în două ore s-au dat aproape 3000 de bilete. Haideți să continuăm sărbătoarea!

Regula este aceasta: punem niște bilete la comentarii și adăugăm un mesaj pentru Meme sau pentru eroul de la Erevan, marea vedetă a fotbalului european, Tattybayev.

Nu că ne bucurăm de răul altora, dar prea ne doreau dispariția profetul din imagine...”, au scris cei din PCH pe pagina oficială de Facebook.

Gigi Becali, furios! "Dau afară doi-trei jucători!"

Gigi Becali, patronul roș-albaștrilor, și-a exprimat dezamăgirea după eliminarea echipei sale din turul II preliminar din Conference League.
 
„Nu ai ce să faci. Ce măsuri să iei?  O să dau vreo doi jucători afară, do-trei. Nu am ce să... I-am luat să ne calificăm în Europa, ce să fac? O să las doi-trei jucători liberi", a declarat Becali, imediat după meci, la Digi Sport. 
Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!