Fotbal intern

Rednic, show la conferința de presă. "Sper să vină şi alţii, şi arabii şi cei din Afganistan". Ce zice de Nicolae Badea

Dinamo întâlnește duminică, în deplasare, formația lui Cristiano Bergodi, Sepsi. Meciul e în format LIVE BLOG, de la 17:30, pe www.sport.ro.

SPORT.RO
Data publicarii: Sambata 30 Octombrie 2021, 12:33
Data actualizarii: Sambata 30 Octombrie 2021, 12:47

Dinamo primește ajutor în continuare de la omul de afaceri Nicolae Badea, cel căruia mulți apropiați sau foști jucători i se adresează cu "Il Presidente".

Într-o conferință de presă susținută sâmbătă dimineață, Mircea Rednic a fost întrebat despre rolul lui Nicolae Badea, om care susține mai multe contracte sau părți ale contractelor fotbaliștilor formației din Șoseaua Ștefan cel Mare.  

Rednic, în formă înaintea meciului cu Sepsi

Mircea Rednic a precizat că el va acorda prime de victorie fotbaliştilor, în timp ce fostul acţionar majoritar al clubului, Nicolae Badea, ajută la plata salariilor.

"Trebuie sa facem toţi eforturi, eu să dau prime la meciul acesta, ca să ţinem aproape de echipă. E plăcerea mea, sunt banii mei şi fac ce vreau. Domnul Badea nu dă prime, dar completează foarte multe salarii aici. Plus DDB, care face eforturi şi sunt foarte mari. Sper să vină şi alţii, şi arabii şi cei din Afganistan", a spus Mircea Rednic. 

În ceea ce priveşte începerea construcţiei noului stadion din Şoseaua Ştefan cel Mare, Rednic a menţionat: "Pentru stadion am înţeles că se iau aprobări, am înţeles că în ianuarie, acum în februarie, martie, aprilie". Dinamo întâlneşte duminică de la ora 17:30, în deplasare, formaţia Sepsi Sfântu Gheorghe, într-o partidă contând pentru etapa a 14-a a Ligii 1.

Dinamo e pe penultimul loc al clasamentului Ligii 1, cu opt puncte după diputarea a 13 runde. Pe ultimul loc se situează Academica Clinceni (3 puncte).

CITESTE SI
Modifică setările cookies