Daniel Stanciu Andrei Prepelita FC Arges Jean Vladoiu Liga 1 Superliga

Daniel Stanciu, prezentat la FC Argeș! Obiectiv măreț în noul sezon: "Buget bun și proiect pentru un nou stadion"

Daniel Stanciu a fost prezentat în funcția de director executiv al clubului FC Argeș.

SPORT.RO
Data publicarii: Joi 30 Iunie 2022, 17:49
Data actualizarii: Joi 30 Iunie 2022, 17:49

Noul director executiv al FC Argeş, Daniel Stanciu, a declarat, joi, în conferinţa de presă în care a fost prezentat oficial, că la fel ca în tot fotbalul românesc nu este numai "lapte şi miere" la Piteşti, dar susţine că a găsit la club un proiect interesant şi un buget bun de Liga I.

Daniel Stanciu, prezentat la FC Argeș

"Sunt bucuros şi onorat de oferta pe care am primit-o. Am acceptat-o din mai multe motive, în primul rând pentru că FC Argeş a făcut o performanţă extraordinară în sezonul trecut, iar apoi pentru că aici există o susţinere financiară şi un proiect interesant. Se ştie situaţia fotbalului românesc, nu e numai lapte şi miere la Piteşti. Principalul lucru care m-a convins să vin aici este marea seriozitate a membrilor acţionari fondatori ai asociaţiei.

Apoi nu sunt datorii şi există un buget bun pentru Liga I. Încet-încet, împreună încercăm să dăm o altă faţă acestui club de mare tradiţie. M-a sensibilizat şi proiectul noului stadion, acel complex, pentru că practic vor fi două stadioane acolo. Probabil că în perioada următoare, când se vor depune actele la CNI, primarul va spune mai multe despre acest proiect. Dar este un complex sportiv extraordinar pe care Piteştiul, pentru tot ce a reprezentat, îl merită. Pe timpul construcţiei probabil vom juca la Mioveni", a spus Stanciu, care a anunţat că a semnat un contract valabil doi ani.

Obiectivul lui FC Argeș în noul sezon

În opinia sa, reorganizarea clubului FC Argeş trebuie făcută într-o anumită ordine.

"E clar că din moment ce sezonul trecut ai ajuns în play-off, acum nu îţi poţi propune salvarea de la retrogradare. Cupa? Orice trofeu e binevenit, însă trebuie să facem lucrurile pas cu pas. Adică degeaba joci în cupele europene dar nu e demolat stadionul şi joci la Bucureşti sau Craiova.

Şi atunci ce dăm noi înapoi Piteştiului dacă nu jucăm acasă? Deci lucrurile trebuie făcute cu cap, o reconstrucţie, o reorganizare, nu poţi să o face de azi pe mâine. Trebuie să intrăm în normalitate şi apoi să ne propunem nişte performanţe. Adică putem să ne propunem cupele europene, dar dacă ne scot albanezii sau cei din Azerbaidjan din primul tur atunci nu am făcut nimic", a explicat Stanciu.

Daniel Stanciu: "Jean Vlădoiu și Andrei Prepeliță coordonează departamentul sportiv"

Directorul executiv a menţionat că va coordona toate departamentele, mai puţin cel financiar şi cel tehnic.

"Cei de aici au construit o echipă frumoasă, încearcă acum să o reclădească. E clar, am discutat cu Jean Vlădoiu şi Andrei Prepeliţă, responsabilitatea în privinţa lotului este a lor, ei au decis jucătorii la care renunţă şi cei care vin. Probabil că se va realiza completarea lotului şi în următoarea perioadă de timp. Eu voi avea funcţia de director executiv şi voi coordona aproape toate departamentele cu excepţia celui financiar.

Şi bineînţeles cu excepţia departamentului sportiv, acolo unde Jean Vlădoiu coordonează împreună cu Andrei Prepeliţă. Noi ceilalţi din club nu vom face decât să le acordăm sprijin total. Vom încerca să avem un autocar nou. Au mai plecat din sponsori, vrem să aducem alţii, deşi nu e cel mai bun moment din punctul ăsta de vedere în fotbalul românesc", a precizat Daniel Stanciu. 

Agerpres

Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!