Mircea Rednic Dinamo Superliga

Rednic taie în carne vie! Lista cu jucătorii care pleacă de la Dinamo în iarnă. ”Vedetele” și ”speranțele” sunt OUT

Mircea Rednic va începe curățenia de iarnă la Dinamo. Mai mulți jucători vor pleca de la echipă, urmând ca antrenorul să ia o decizie și asupra altor jucători, după ultimul meci din acest an calendaristic.

SPORT.RO
Data publicarii: Duminica 19 Decembrie 2021, 13:58
Data actualizarii: Duminica 19 Decembrie 2021, 14:40

Rednic a rămas dezamăgit de câțiva dintre străinii aduși în acest sezon, astfel că aceștia au părăsit deja echipa și nu au mai așteptat ultimul meci. De asemenea, Plamen Iliev, dar și Steliano Filip sau Cosmin Matei își vor căuta alte echipe. 

Lista cu jucătorii care vor pleca de la Dinamo, potrivit Digi Sport:

Plamen Iliev, Răzvan Popa, Alin Dudea, Steliano Filip, Petar Gluhakovic, Constantin Nica, Geani Crețu, Cosmin Matei, Ahmed Bani, Andreas Mihaiu, Robert Moldoveanu, Tomas Vestenicky, Mihai Neicuțescu și Cătălin Țîră.

„Au plecat, normal că au plecat. S-au făcut ceva greșeli în contract, notificarea a fost făcută pentru data de 15 decembrie și ultimul meci e pe data de 21. Era greu ca jucătorii care au primit notificare să fie concentrați să joace. A fost decizia de comun acord ca ei să plece, nu a fost totuși corect din partea noastră”, a spus Rednic.

În noul ”mandat” la Dinamo, Rednic are o singură victorie în 11 meciuri. Trei meciuri s-au încheiat la egalitate, iar șapte meciuri au fost înfrângeri.

Articol recomandat de stirileprotv.ro
Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!