Mircea Rednic Dinamo Plamen Iliev Superliga

Rednic, scos din minți de un jucător de la Dinamo: ”A luat-o spre vestiare și a intrat direct în duș”

Plamen Iliev (30 de ani) a plecat de la Dinamo, urmând ca înțelegerea dintre cele două părți să fie reziliată în perioada de ”pauză” din iarnă.

SPORT.RO
Data publicarii: Duminica 19 Decembrie 2021, 13:34
Data actualizarii: Duminica 19 Decembrie 2021, 14:40

Portarul bulgar și-a manifestat intenția de a pleca de la club încă de acum o lună. Evoluțiile din ultimele partide i-au fost, oricum, fatale. Rednic l-a ”mitraliat” pe bulgar la conferința de presă premergătoare meciului cu Farul Constanța, ultimul meci din acest an pentru ”roș-albi”.

Iliev, OUT de la Dinamo. Rednic l-a făcut praf la conferința de presă

„Cu Iliev? A fost o decizie luată în primul rând de el, știam de acum o lună, când am avut ședința la club, că el și-a exprimat dorința să nu mai rămână, mi s-a transmis din partea conducerii.

A avut ultimele două jocuri cu greșeli decisive. Din moment ce tu nu asculți de antrenorul tău, vorbesc de antrenorul cu portarii, eu i-am spus clar să nu iasă din poartă dacă nu e sigur, să nu riște. El în minutul 90 a ieșit la o minge care nu avea nicio treabă. El nu avea ce căuta acolo, nu avea voie să riște. 

Ce m-a deranjat cel mai tare e că el, în loc să meargă cu grupul la suporteri, să-și asume, el a luat-o spre vestiare și a intrat direct în duș. Nu știu ce crize a făcut, cât am fost eu n-a făcut crize. Ai mei fac crize după ce ies eu din cabină, sau în vestiar.

Nu fac în teren, unde trebuie să faci crize, în minutul 90. E vorba de responsabilitate, de grup, toată lumea trebuie să se implice. El e un portar care nici nu prea vorbește, știe românește mai bine ca mulți”, a spus Rednic, la conferința de presă.

În sezonul 2017-2018, când bulgarul juca pentru Astra Giurgiu, acesta era impresariat de Luana Rednic, fiica lui Mircea Rednic. În 2019, când Iliev s-a transferat la Ludogoreț, campioana Bulgariei, acesta a ”sărit-o” pe fiica tehnicianului din schema transferului. Rednic nu ar fi trecut peste acel episod și l-a ”taxat” pe Iliev cu prima ocazie, mai scrie sursa citată.

În România, Plamen Iliev a mai jucat pentru Astra Giurgiu și FC Botoșani. Bulgarul este al doilea cel mai bine cotat jucător din lotul ”câinilor”, cu o cotă de piață de un milion de euro.

În noul ”mandat” la Dinamo, Rednic are o singură victorie în 11 meciuri. Trei meciuri s-au încheiat la egalitate, iar șapte meciuri au fost înfrângeri.

Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!