Patrick Petre, înapoi la Dinamo? Mircea Rednic a tăcut pentru câteva secunde, apoi a răspuns

patrick petre Dinamo Mircea Rednic Superliga Patrick Petre
SPORT.RO
Data publicarii: Duminica 19 Decembrie 2021, 12:54
Data actualizarii: Duminica 19 Decembrie 2021, 12:57

Dinamo nu profită de situația delicată de la Dacia Unirea Brăila, club care trece printr-o situație delicată din punct de vedere financiar. 

Brăila a anunțat oficial că toate contractele jucătorilor de la echipa de seniori vor fi reziliate, iar înțelegerea cu antrenorul Florentin Petre a fost reziliată. 

Patrick Petre, înapoi la Dinamo? Răspunsul lui Mircea Rednic

Patrick Petre va deveni și el liber de contract, dar este exclusă o revenire în ”Ștefan cel Mare”. Cel puțin așa lasă de înțeles Mircea Rednic, antrenorul lui Dinamo.

Întrebat dacă Patrick Petre ar fi o variantă pentru perioada de transferuri din iarnă, după câteva secunde de liniște, Rednic a răspuns.

„Păi nu a fost aici Patrick Petre? El nu s-a impus acolo la echipa lui, e un jucător cu calități. Ca el, mai am în echipă jucători cu calități, dar nu au reușit să și le exprime, au nevoie de timp, de răbdare, au nevoie ca în jurul lor să fie jucători cu experiență, jucători buni”, a spus Mircea Rednic, la conferința de presă.

Patrick Petre a făcut junioratul la Dinamo și a fost promovat la prima echipă în 2014. Trei ani mai târziu a ajuns sub formă de împrumut la Sepsi, iar apoi a fost cedat la Poli Iași. A mai trecut pe la Farul, iar din 2019 joacă, sub îndrumarea tatălui său, la Dacia Unirea.

Anul trecut, Ianis Zicu, fost antrenor la Farul, a dezvăluit motivul pentru care a ales să nu mai conteze pe Patrick Petre la Constanța.

„Sunt jucători care se motivează doar la prima ligă, sper să-și găsească fericirea în altă parte. Să fie motivat, să se antreneze cum trebuie. El, venind din prima ligă, mă așteptam ca în acest interval să fie un jucător decisiv. E păcat de suferința pe care o are tatăl lui. Mie îmi pare rău, suntem prieteni, dar nu o să amestec prietenia cu deciziile sportive.

Cred că da (n.r. - dacă s-a supărat Florentin Petre), am discutat cu trei săptămâni înainte să iau decizia asta. Am vorbit cinci minute, a venit el la Constanța. A zis că speră să se schimbe, dar nu s-a întâmplat lucrul acesta. E păcat să stăm într-un stres, atât el cât și eu că nu-l vedeam implicat la antrenament”, a spus Zicu, la Digi Sport.

Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!