Ionel Danciulescu Elias Charalambous FCSB Superliga Dănciulescu

Dănciulescu, un nou atac la adresa lui Elias Charalambous: „Nu mai era acolo! Toată lumea știe”

Ionel Dănciulescu își continuă conflictul de la distanță cu Elias Charalambous, antrenorul principal de la FCSB.
Alexandru Hațieganu
Data publicarii: Sambata 30 Septembrie 2023, 11:27
Data actualizarii: Sambata 30 Septembrie 2023, 11:31

Fostul jucător care a jucat atât la Steaua (acum FCSB), cât și l-a Dinamo l-a taxat pe antrenorul cipriot, pentru că nu-și asumă statul real pe care îl are la FCSB.

„Danciu” s-a arătat deranjat de faptul că Elias Charalambous vorbește despre schimbările făcute în timpul meciului ca despre unele decizii pe care le ia el și staff-ul tehnic, deși ar fi ordonate de Gigi Becali.

Charalambous, contestat de Dănciulescu

„Nu am nimic personal cu Elias Charalambous, dar știm cine face echipa. Nu poate veni să spuna că el face schimbările că a vazut adversarul cum joacă. Trebuie să își asume chestia asta, toată lumea știe cine decide echipa de start și schimbările.

Dacă Pintilii putea să stea pe bancă, nu era Charalambous la FCSB. Acolo sunt mai mulți care se ocupă de echipă, de ciclul săptămânal, de jucători. Mai e Pintilii, e Neubert, e și Meme.

Sunt un grup unit și până acum au făcut treabă bună. Dar ei fac doar partea asta de antrenament. Echipa și schimbările vin din lojă”, a spus Ionel Dănciulescu, potrivit iAMSport.

Cu ordine venite sau nu din „lojă”, FCSB ocupă prima poziție în clasamentul Superligii, cu 25 de puncte, șase mai multe decât ocupanta locului doi, CFR Cluj.

ARTICOLE PE SUBIECT
Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!