Liga 1

Dan Petrescu și motivul real pentru care l-a scos din lot pe Denis Ciobotariu: ”A înțeles”

CFR Cluj a câștigat cu 1-0 în fața celor de la FC Voluntari, grație golului marcat de Billel Omrani în minutul 90.

SPORT.RO
Data publicarii: Duminica 31 Octombrie 2021, 00:02
Data actualizarii: Duminica 31 Octombrie 2021, 00:05

Dan Petrescu a tras concluzii după partida cu FC Voluntari și a dezvăluit de ce a ales ca Denis Ciobotariu, fiul antrenorului de la Voluntari, Liviu Ciobotariu, să nu facă parte din lot pentru acest meci.

Dan Petrescu, după CFR Cluj - FC Voluntari 1-0

„Se va bate sigur la play-off, nu întâmplător au câștigat șase meciuri din ultimele șapte, echipa stă bine în teren. Dacă ne gândim la numărul de ocazii, am avut 18 șuturi, ei trei. Am avut și două bare, poate cel mai bun joc pe care l-am făcut acasă în acest campionat. 

Echipa a arătat bine. Nu știam pe cine să schimb, toți jucătorii m-au mulțumit astăzi. Am făcut mișcări mai ofensive. La pauză și înainte de meci le-am zis că, dacă vom câștiga, vom câștiga în minutul 93. Nu vreau să intrăm în panică. La 1-0 au avut un corner și Camora a scos-o de pe linia porții. Trebuia să închidem meciul, ăsta e, poate, singurul lucru care m-a nemulțumit astăzi.

Fotbalul se joacă pe goluri, bine că am marcat. Cu Ciobotariu am vorbit înainte de meci, i-am zis că nu face parte din lot pentru meciul ăsta. A fost bine pentru el ca să nu iasă discuții. A înțeles și a plecat la echipa a doua”, a spus Dan Petrescu, la finalul partidei cu FC Voluntari.

CFR Cluj este pe primul loc, cu 36 de puncte, la opt puncte distanță de locul doi, ocupat de Universitatea Craiova. 

Modifică setările cookies