Dan Petrescu Basarab Panduru CFR Cluj Superliga

Dan Petrescu, pus la punct de Basarab Panduru: „Nu te obligă nimeni!” Ce l-a supărat pe fostul antrenor din Superliga

Antrenorul campioanei CFR Cluj, Dan Petrescu, s-a plâns sâmbătă, după victoria cu CS Mioveni că este criticat la fiecare partidă indiferent de rezultat.

SPORT.RO
Data publicarii: Duminica 31 Iulie 2022, 19:44
Data actualizarii: Duminica 31 Iulie 2022, 19:47

Remarca l-a supărat pe Basarab Panduru, fostul „secund” al lui Laurențiu Reghecampf la Universitatea Craiova, care a ținut să-l contrazică pe „Bursuc” și să-i amintească acestuia că a avut parte de susținere mareu, inclusiv când s-a vorbit despre postul de antrenor al naționalei României.

„Am auzit tot în anii ăştia. Nu cred că e corect ce spune Petrescu. A fost apreciat de fiecare dată, de fiecare dată când s-a vorbit despre echipa naţională a fost acolo pus moţ, primul sau al doilea, dar nu a existat ca fotbal. Nu ştiu ce, toată lumea a spus că putem face treabă cu fotbalul ăsta. 

Eu nu văd ce zice el, că toată lumea îl critică şi că stai de dimineaţă până seară. Da, poţi să stai sau nu poţi, îţi alegi ce vrei să faci, că tot aud asta. Dacă vrei să faci, faci. Dacă nu vrei să bagi bani, nu bagi, e alegerea ta, nu te obligă nimeni să bagi bani şi nu te obligă nimeni să stai de dimineaţă până seara”, a declarat expertul Orangesport

Dan Petrescu se teme că ar putea ajunge ca patronul Neluțu Varga

Principalul acționar al vicecampioanei a suferit un AVC (Atac Vascular Cerebral) după ce ardelenii au fost eliminați din Champions League încă din primul tur.

„La CFR e linişte? Dacă vine un antrenor aici şi are linişte, mă las de antrenorat. Nu o să fie niciodată cineva liniştit aici. E presiune non-stop! Am câştigat 100 de meciuri acasă din 112 şi tot nu e bine dacă nu batem un meci. Sunt antrenor prost, sunt criticat… asta e în România, ăsta e fotbalul. E presiune, m-am obişnuit cu ea. Ce să fac?

Asta e meseria pe care mi-am ales-o, din păcate. Să nu dorm nopţi, familia nu o văd, prietenii nu îi văd, stau de dimineaţă şi până seara închis aici şi dacă nu iese, eu sunt de vină. Normal! Antrenorul plăteşte, dar asta e realitatea, ce să facem.

Eu de dimineaţă până seara numai fotbal fac, mă uit la toate meciurile şi rezultatele. E pasiunea mea, e viaţa mea. E clar că presiunea asta nu face bine, sper să nu păţesc precum patronul, sper să fiu norocos. Dar e clar că îmi pun sufletul. La CFR am dat tot, nu am ce să îmi reproşez”, a declarat Dan Petrescu, după victoria cu CS Mioveni, scor 4-2.

Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!