cfr cluj - cs mioveni CFR Cluj Cristi Balaj Superliga Superliga

„Vom face o anchetă internă”. Ce crede președintele CFR-ului că s-a întâmplat cu nocturna. „Nu se va mai întâmpla”

CFR Cluj - CS Mioveni s-a terminat 4-2 în favoarea ardelenilor în a treia etapă a Superligii.

SPORT.RO
Data publicarii: Duminica 31 Iulie 2022, 10:01
Data actualizarii: Duminica 31 Iulie 2022, 09:58

În minutul 62, imediat după ce Bogdan Rusu a înscris golul de 3-2 pentru CS Mioveni, nocturna de pe Stadionul Dr. Constantin Rădulescu din Cluj-Napoca a picat, iar meciul a fost pus pe stand-by pentru aproape jumătate de oră.

Cristian Balaj, președintele CFR-ului, a vorbit despre incident și a dat de înțeles că nu se va mai întâmpla o asemenea situație. 

Balaj: „Vom face o anchetă internă”

„A fost un concurs de împrejurări. Au fost şi intemperiile de azi, furtună, ploaie... Vom face o anchetă internă. În momentul în care am pornit generatorul totul e mers perfect. Sunt convins că nu se va mai întâmpla.”, au fost cuvintele lui Balaj, după meciul cu FCU Craiova.

Noctura din Gruia

Partida a fost întreruptă în minutul 62, la câteva minute după ce oaspeții au reușit să reducă din diferență prin Rusu, 3-2, după ce a cedat nocturna de pe stadion. Becurile au cedat pe durata desfășurării reprizei secunde, iar meciul a fost apoi întrerupt de arbitrul Dumitrache Bogdan. 

Organizatorii au încercat să restarteze nocturna care a fost achiziționată în urmă cu un an și pentru care campioana României a achitat 1.8 milioane de euro. Stâlpii vechi ai instalației care a fost inaugurată în 2007 au fost înlocuiți cu cea de ultimă-tehnologie din Olanda, însă în meciul cu CS Mioveni becurile au cedat.

Conform regulamentului, echipa gazdă are la dispoziție 60 de minute pentru remedierea problemei. În cazul în care nocturna cedează din nou, CFR Cluj pierde la „masa verde” partida cu CS Mioveni, în care se afla în avantaj în momentul întreruperii. 

Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!