VIDEO Dan Nistor dezvăluie de ce a ales U Cluj + primul obiectiv la noua echipă

SPORT.RO
Data publicarii: Miercuri 15 Februarie 2023, 19:35
Data actualizarii: Miercuri 15 Februarie 2023, 19:31

Dan Nistor (34 de ani) a făcut pasul, în ultima zi a ferestrei de mercato, de la Universitate Craiova la U Cluj.

După trei ani petrecuți în Bănie, mijlocașul a schimbat echipa și a mers sub comanda lui Ioan Ovidiu Sabău, unde va lupta pentru evitarea retrogradării.

Dan Nistor dezvăluie de ce a ales U Cluj + primul obiectiv la noua echipă

La conferința de presă de prezentare la U Cluj, Dan Nistor a explicat că soția sa a jucat un rol important în luarea acestei decizii și a spus că primul obiectiv este salvarea de la retrogradare.

"Mă bucur că am ajuns aici. Un prim obiectiv este salvarea de la retrogradare. Să reușim asta în primul rând, după care îmi voi pune alte obiective. Sunt un tip foarte ambițios, iar asta o să vedeți.

Nici nu am stat prea mult să mă gândesc. Soția mea a avut un mare plus pentru acest transfer deoarece este și ea de aici, din zonă, din Alba Iulia

U Cluj este un club cu o tradiție imensă, un club mare, cu suporteri minunați. Noi trebuie să ne ridicăm la nivelul suporterilor și să ducem U Cluj acolo unde cred eu că îi este locul.

Este o situație foarte grea, dar caracterele se văd în momentele grele. Am venit de două zile. Cu mulți am jucat la alte echipe sau la echipa națională. Cred că echipa va ieși din acea zonă a clasamentului", a spus Dan Nistor, la conferința de presă.

Gigi Becali râde după transferul lui Dan Nistor: "Au vrut să mi-l dea și mie acum o săptămână"

Finanțatorul vicecampionei nu s-a arătat deloc interesat de o astfel de mutare, spunând că ar fi apelat la această mutare doar dacă Mihai Rotaru, patronul Universității Craiova, i-ar fi oferit și o sumă de bani.

"L-au vândut la U Cluj. Au vrut să mi-l dea și mie, dar prin Șiman. M-au întrebat cât dau pe el. Și am zis minus 50.000. Să îmi dea Rotaru mie 50.000 și îl iau. Acum o săptămână mi l-au propus", a spus Gigi Becali, marți, la prânz.

ARTICOLE PE SUBIECT
Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!