VIDEO Gigi Becali râde după transferul lui Dan Nistor: "Au vrut să mi-l dea și mie acum o săptămână"

SPORT.RO
Data publicarii: Marti 14 Februarie 2023, 12:27
Data actualizarii: Marti 14 Februarie 2023, 12:28

Gigi Becali, patronul celor de la FCSB, a dezvăluit că recent i s-a propus transferul lui Dan Nistor, de la Universitatea Craiova.

După ce a aflat că Dan Nistor a fost cedat definitiv de Universitatea Craiova la U Cluj, în ultima zi a ferestrei de mercato, Gigi Becali s-a amuzat, spunând că fostul mijlocaș al lui Dinamo a fost propus și la FCSB.

Gigi Becali râde după transferul lui Dan Nistor: "Au vrut să mi-l dea și mie acum o săptămână"

Finanțatorul vicecampionei nu s-a arătat deloc interesat de o astfel de mutare, spunând că ar fi apelat la această mutare doar dacă Mihai Rotaru, patronul Universității Craiova, i-ar fi oferit și o sumă de bani.

"L-au vândut la U Cluj. Au vrut să mi-l dea și mie, dar prin Șiman. M-au întrebat cât dau pe el. Și am zis minus 50.000. Să îmi dea Rotaru mie 50.000 și îl iau. Acum o săptămână mi l-au propus", a spus Gigi Becali, marți, la prânz.

În ultima zi a ferestrei de mercato din România, Dan Nistor s-a transferat la Universitatea Cluj, formație care se află pe locul 14 în Liga 1 și are drept obiectiv salvarea de la retrogradare.

La miezul nopții, Dan Nistor a avut un mesaj pentru fanii Universității Craiova, pe rețelele sociale: "Va mulțumesc pentru clipele minunate, a fost o plăcere!".

La postarea lui Nistor au reacționat mai mulți colegi sau foști colegi: "Baftă, fratele meu! Toate cele bune", a scris Andrei Ivan. "Baftă, Dane!", au transmis Gustavo și Antoni Ivanov.

  • Tot ieri, în ultima zi de mercato, Universitatea Craiova și Universitatea Cluj au ajuns la alte două înțelegeri. Fundașul Ivan Martic a fost împrumutat de formația ardeleană, iar Ștefan Vlădoiu s-a întors în Bănie.

La Universitatea Craiova, Dan Nistor ajunsese în ianuarie 2020, moment în care era cumpărat de la Dinamo, pentru 260.000 de euro.

ARTICOLE PE SUBIECT
Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!