„E dezamăgit Dan Nistor că a plecat de la Universitatea Craiova?” Răspunsul lui Ioan Ovidiu Sabău 

Superliga Dan Nistor
SPORT.RO
Data publicarii: Miercuri 15 Februarie 2023, 10:30
Data actualizarii: Miercuri 15 Februarie 2023, 10:33

Antrenorul Universității Cluj a vorbit despre Dan Nistor, proaspătul jucător venit de la Universitatea Craiova. 

Dan Nistor (34 ani) a plecat în această iarnă de la Universitatea Craiova. Mijlocașul central a semnat cu Universitatea Cluj și îl va ajuta pe Ioan Ovidiu Sabău (55 ani) să-i salveze pe ardeleni de la retrogradare.

Dan Nistor l-a dat pe spate pe Ioan Ovidiu Sabău de la primele antrenamente 

Antrenorul lui U Cluj a rămas impresionat de calitățile lui Dan Nistor încă de la primele antrenamente. Ioan Ovidiu Sabău este convins că valoarea internaționalului român poate fi decisivă în menținerea echipei în primul eșalon. 

„A fost un transfer la care nu mă așteptam. Mi s-a propus să vină Nistor și imediat am acceptat, cunoscându-l și știind ce calități are. Este un jucător tehnic, de ultima pasă. Mi-am luat informații și despre el ca om și am aflat că este un profesionist, care respectă staff-ul, coechipierii și este foarte implicat. În plus, are orgoliul unui jucător important.

A jucat foarte bine la Craiova, a fost decisiv. Nici nu se pune problema că n-ar putea ajuta. Are viteză, este mereu în joc, îi place să simtă mingea, nu se ascunde de joc… Clar ne ajută. Plus că are meciuri în picioare și a jucat la o echipă de primele trei locuri”, a declarat Ioan Ovidiu Sabău pentru ProSport

Întrebat dacă l-a simțit pe Dan Nistor dezamăgit pentru că a fost pus pe „lista neagră” de Universitatea Craiova, componentul „Generației de Aur” a mărturisit că l-a văzut mai motivat ca oricând pe „El Chapo”.

„N-am reușit să-l întreb, dar l-am văzut că e mai motivat ca oricând. Are poftă de fotbal”, a mai spus Ioan Ovidiu Sabău. 

Gigi Becali a cerut 50.000 de euro pentru a-l lua pe Dan Nistor de la Universitatea Craiova 

Până la duelul dintre FCSB și Universitatea Craiova, de pe 19 februarie, de la 20:00, LIVE TEXT pe www.sport.ro, Gigi Becali (64 ani) a dezvăluit că i-a fost propus Dan Nistor. Numai că, patronul FCSB-ului nu a dorit să ofere nicio sumă pe mijlocașul central. Dimpotrivă, a comunicat că dorește 50.000 de euro pentru a-l lua pe „El Chapo”. 
 
„L-au vândut la U Cluj. Au vrut să mi-l dea și mie, dar prin Șiman (n.r. fostu finanțator al Sportului Studențesc). M-au întrebat cât dau pe el. Și am zis minus 50.000. Să îmi dea Rotaru mie 50.000 și îl iau. Acum o săptămână mi l-au propus”, a declarat Gigi Becali marți, 14 februarie. 
 
Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!