FCSB - DINAMO | "Daca vrea in grupele Champions League, sa faca asta!" Un fost stelist il distruge pe Vintila inainte de derby si ii transmite un MESAJ clar lui Becali

FCSB - DINAMO | "Daca vrea in grupele Champions League, sa faca asta!" Un fost stelist il distruge pe Vintila inainte de derby si ii transmite un MESAJ clar lui Becali

FCSB - DINAMO este in aceasta seara de la ora 20:30, in format livetext pe www.sport.ro, aplicatia sport.ro si facebook sport.ro

Astazi se va disputa derby-ul campionatului intre FCSB si Dinamo. Ambele echipe isi vor da viata pe teren in aceasta seara pentru o victorie uriasa. Fostul stelist, Nana Falemi, a vorbit despre situatia de la FCSB si este de parere ca daca Becali vrea in grupele Champions League, ar trebui sa aduca un antrenor cu experienta, caruia sa ii ofere un salariu de 3 milioane de euro pe an.

"E prea devreme sa ne dam cu parerea despre Vintila. E limpede ca nu e un antrenor experimentat, pentru ca Steaua, in momentul asta, nu isi permite sa aduca antrenori experimentati. El e un antrenor care creste impreuna cu Steaua. 

Vrei sa te bati in Champions League si ai pretentii de Champions League, atunci trebuie sa-ti aduci antrenor care costa 3 milioane pe an, asa au cluburile din Champions League. Oricum, peste un milion. Ori Becali niciodata nu a dat salariul asta unui antrenor. Antrenorii experimentati din tara care sunt sub plafonul asta, nu vin. Iar aia mari nu si-i permite", a declarat Nana Falemi.VIDEO PROTVPLUS.RO

Pepe, provocare picantă pentru Măruță

De ziua lui, Cătălin Măruță a primit cele mai picante întrebări, sub amenințarea sosului iute.


15:02
Concurs de bancuri cu Mioara Velicu și Irina Loghin

Invitate la emisiunea "La Măruță", Mioara Velicu și Irina Loghin s-au duelat în cele mai amuzante bancuri.


18:25
Depresia, boala sufletului

17:26
Keo, un tată de nota 10

07:17
HPV, virusul ce poate cauza cancer de col uterin

HPV este un virus foarte contagios și poate duce la apariția cancerului de col uterin. Peste 80% dintre persoanele active sexual dobândesc acest virus.


13:01
Împreună, de dragul copilului

Misha și Connect-R au rămas în relații bune, de dragul Mayei. Misha: "Niciunul dintre noi nu va trăi toată viața singur."


12:40
Cu Busu, despre vreme și vremuri

Busu: "Vine primăvara, prea timpuriu, părerea mea. Vremea a început să fie atât de bizară, în foarte multe locuri, nu neapărat în țara noastră."


11:42
Mama Antoniei, schimbări majore pentru 2020

Denise Iacobescu: "Lucrez la un capitol din viața mea. Mă mai vad căsătorită. Sper și cred în asta."


09:43
Roxana Vancea, totul despre viața de femeie măritată

Roxana Vancea: "M-a pus să-i fac o ciorbă de curcan. A spus că așa și-a dat seama că sunt bună de măritat."


15:31
Corina Chiriac, dedicată credinței

Corina Chiriac: "Am stat la cozi de trei ore, pentru a ajunge la Mormântul Sfânt. Am cântat pentru românii din Israel, cărora le este dor de casă."


15:47
Epidemia din China. Posibilitatea ca noul coronavirus să ajungă în România
BRAT