"Daca vii la Steaua, esti antrenor secund!" Dica nu a mai rezistat si a reactionat! Cu cine s-a contrat fostul antrenor de la FCSB! "Multe lucruri sunt neadevarate!"

"Daca vii la Steaua, esti antrenor secund!" Dica nu a mai rezistat si a reactionat! Cu cine s-a contrat fostul antrenor de la FCSB! "Multe lucruri sunt neadevarate!"

Nicolae Dica a plecat de la FCSB in decembrie 2018.

FCSB a incheiat campionatul pe locul secund pentru al patrulea an consecutiv, iar Gigi Becali a decis sa renunte si la serviciile lui Mihai Teja. Patronul ros-albastrilor a incercat sa il aduca in mai multe randuri pe actualul antrenor de la CFR Cluj, Dan Petrescu.

Andrei Vochin, consilierul Federatiei, considera ca "Bursucul" nu ar putea lucra cu un patron ca Gigi Becali. Vochin a spus ca orice antrenor care ajunge la FCSB isi asuma rolul de antrenor secund.

"Dan Petrescu nu ajunge la Steaua, pentru ca el este antrenor principal. In situatia asta, la Steaua toti se comporta extraordinar ca niste antrenori secunzi. Extraordinar! L-am vazut acum pe Teja, a baut atata apa, ca mai e si limbajul corpului, te uiti la el, sa vezi in momentul in care primeste intrebarea, hopa, zici ca a mancat peste de-ala sarat. Daca-ti asumi lucrul acesta, vrei la Steaua, esti antrenor secund", a spus Andrei Vochin la Telekom Sport.

 

Dica: "Multe lucruri nu sunt adevarate!"

 

Nicolae Dica, prezent si el in studio, nu a putut trece peste spusele lui Andrei Vochin si a reactionat imediat.

"Cred ca e prea graba treaba asta, ca esti antrenor secund. Din punctul meu de vedere, eu spun ca nu e asa. Eu, de multe ori, aveam discutii cu patronul despre echipa. A, ok, ca apar multe lucruri, asta e altceva, dar sunt multe lucruri care nu sunt adevarate. Telefoane pe banca mai sunt si prin alte parti, nu numai in Romania", a raspuns Nicolae Dica.

Consilierul Federatiei a continuat si a spus ca la CFR Cluj nu a vazut vreun membru din staff sa foloseasca telefonul pe banca, in timp ce la FCSB aceasta imagine a fost des intalnita in ultima perioada.

"Dar eu nu am spus ca sunt antrenori secunzi numai la Steaua. La CFR Cluj nu e telefon pe banca, atata vreme cat e Dan Petrescu", a concluzionat Vochin.VIDEO PROTVPLUS.RO

Cu Busu, despre vreme și vremuri

Busu: "Vine primăvara, prea timpuriu, părerea mea. Vremea a început să fie atât de bizară, în foarte multe locuri, nu neapărat în țara noastră."


11:42
Mama Antoniei, schimbări majore pentru 2020

Denise Iacobescu: "Lucrez la un capitol din viața mea. Mă mai vad căsătorită. Sper și cred în asta."


09:43
Roxana Vancea, totul despre viața de femeie măritată

Roxana Vancea: "M-a pus să-i fac o ciorbă de curcan. A spus că așa și-a dat seama că sunt bună de măritat."


15:31
Corina Chiriac, dedicată credinței

Corina Chiriac: "Am stat la cozi de trei ore, pentru a ajunge la Mormântul Sfânt. Am cântat pentru românii din Israel, cărora le este dor de casă."


15:47
Amalia Năstase s-a apucat de vlogging

Amalia Năstase: "Sunt foarte mulți oameni interesați să vadă ce fac eu. Așa că am făcut acest vlog, care merge destul de bine."


10:05
O viață dedicată copiilor nevoiași

V. Nicolae: "M-am apucat de voluntariat când aveam 20 de ani. Am cumpărat, din banii mei, o casă unde să le pot preda copiilor."


10:55
Nadine, despre dramele trăite din cauza viciilor

Nadine: "La 15 ani, am început să fumez și să beau alcool."


14:19
Dr. Mihail, despre importanța somnului

Dr. Mihail: "Dacă ne uităm pe telefon înainte de a ne culca, vom deruta creierul. Nu e bine să bei alcool seara. După un pahar de vin, somnul tău calitativ va fi mai prost."


15:50
Vorbește Lumea - 24 Ianuarie Promo

00:39
Gabriel Dorobanțu, o viață pe scenă

Gabriel Dorobanțu:"Locuiesc cu mama, că doar nu puteam să o las pe drum."


21:33
Româncă din China, despre epidemia de coronavirus: “E panică. Am un rucsac plin de măşti”
BRAT