"Daca era dupa noi, jucam! N-as semna sa ni se taie salariile. Si-asa noi nu prea luam banii!" Anuntul lui Alibec dupa ce stelistii au pierdut SUTE de mii de euro

Denis Alibec Astra Superliga "Daca era dupa noi, jucam! N-as semna sa ni se taie salariile. Si-asa noi nu prea luam banii!" Anuntul lui Alibec dupa ce stelistii au pierdut SUTE de mii de euro
SPORT.RO
Data publicarii: Joi 26 Martie 2020, 21:25
Data actualizarii: Joi 26 Martie 2020, 21:32

FCSB a cerut reducerea salariilor pana in septembrie. Jucatorii au fost de acord, iar anuntul oficial a venit din partea capitanului Tanase.

La Astra inca nu s-a pus problema diminuarilor salariale. Daca Niculae le-ar transmite jucatorilor ca vrea sa le ia din contracte, Alibec n-ar semna. Atacantul spune ca el ar intra in teren.

"Noi si-asa nu prea am luat banii, daca ni-i mai taie s la jumate... Le dau dreptate si cluburilor, dar nu e vina noastra pentru ce se intampla. Nu avem ce face. Daca era dupa noi, jucam. Chiar nu stiu ce sa zic de reducerile de salariu. Deocamdata, nu ne-a sunat nimeni. Nu as semna asa ceva, pentru scaderea salariului, ca sa fiu sincer", a spus Alibec la Digisport.

Liga 1 e intrerupta pentru o perioada nedeterminata. Cel mai devreme, campionatul s-ar putea relua fara spectatori la jumatatea lui mai.

Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!