Cum l-a trecut Anamaria Prodan in telefon pe Dennis Man si ce decizie a luat dupa ce si-a luat TEAPA SECOLULUI la transfer

Dennis Man FCSB Superliga Cum l-a trecut Anamaria Prodan in telefon pe Dennis Man si ce decizie a luat dupa ce si-a luat TEAPA SECOLULUI la transfer
SPORT.RO
Data publicarii: Luni 01 Februarie 2021, 20:44
Data actualizarii: Marti 02 Februarie 2021, 01:15

Dennis Man a batut recordul de transfer pentru Romania dupa ce a ajuns la Parma in schimbul a 13 milioane de euro.

'Afacerea Man' a depasit suma platita in 2016 de Anderlecht pentru Nicusor Stanciu, 9,5 milioane de euro. In ultimii 4 ani si jumatate, Becali a continuat sa investeasca, dar fara sa scoata sume mai mari de cateva milioane de euro pentru fotbalistii sai.

Anamaria Prodan sustine ca a vazut din start potentialul urias al lui Man, care ii putea aduce cel mai mare comision din cariera de agent, in jur de 900 000 de euro! Dupa 'driblingul' familiei Becali, Prodan nu s-a mai ales cu nimic. A refuzat suta de mii promisa de Gigi Becali drept cadou de 'impacare' dupa ce firma verilor sai, Giovanni si Victor, a fost bagata in transfer, iar lui Man i-a fost fortata mana sa renunte la Anamaria.

  • Cum l-a trecut Anamaria Prodan in telefon pe Dennis Man si ce decizie a luat dupa ce si-a luat TEAPA SECOLULUI la transfer

Faptul ca Prodan il vedea pe Man drept o superinvestitie de viitor e sustinut si de un detaliu nestiut pana acum. Pana sa-l acuze ca a tradat-o, Man era trecut in telefonul Anamariei 'Diamant Dennis Man'. Dupa ce a semnat cu Parma, Man a devenit doar 'Dennis Man' in agenda telefonica a impresarei. :)

Gazeta Sporturilor a publicat azi mesajele schimbate de Man, Anamaria Prodan, Gigi Becali si reprezentantii Parmei inainte si dupa transferul fotbalistului in Serie A.

Plecat in graba de la Bucuresti saptamana trecuta, Man a apucat sa si joace primele minute in tricoul Parmei. A fost folosit un sfert de ora contra lui Napoli, duminica seara. Parma a pierdut cu 2-0, dar Man s-a remarcat in final, cand a dat o pasa superba, cu calcaiul, pentru Conti.

Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!