Ce se intampla in cazul de DEPUNCTARE a FCSB din cauza datoriilor catre Popa si Stan! Popa: "Bine ca s-a terminat!"

SPORT.RO
Data publicarii: Vineri 29 Ianuarie 2021, 21:04
Data actualizarii: Vineri 29 Ianuarie 2021, 23:12

FCSB a scapat de depunctare in ultima secunda! I-a platit de urgenta pe Adi Popa si Alexandru Stan! Balgradean mai are de luat bani.

75 de mii de euro a platit Becali de urgenta ca sa scape de depunctare! Adi Popa si Alexandru Stan au dat FCSB in judecata si au castigat. Becali i-a platit pe ultima suta de metri. Becali tocmai a facut un transfer istoric pentru Liga 1: l-a dat pe Man in Italia pe 13 milioane de euro.

"Au avut termene de plata si acesta fost ultimul. Intr-un final e OK ca s-a terminat acest proces si ca mi am primit drepturile", a spus Adi Popa pentru www.sport.ro.

Popa a luat 50 de mii de euro, iar Stan 26. Atat erau datoriile FCSB catre ei.

Octavian Popescu e urmatoarea marfa de export a lui Becali: "Tavi Popescu asta e cel mai valoros, el e cel mai bun jucator al echipei. Sunt unii jucatori care nu joaca... Joaca ingerii pentru ei. Au ceva special, sunt ghidati de ingeri. Tavi e un om pe care- l ghideaza ingerii."

Petrea a primit intariri in lupta pentru titlu. Croatul Vukusic a ajuns la FCSB. A dat 26 de goluri in 35 de meciuri in campionat la Olimpija Ljubljana.

Antrenorul FCSB e bucuros: "E un atacant de careu, mobil, care speculeaza orice situatie. Sper din suflet sa intre si sa ne ajute, sa marcheze cat mai multe goluri".

Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!