Adrian Petre Cosenza FCSB Transfer UTA Arad Superliga

Asta da LOVITURA! Adi Petre ar putea sa revina in Liga 1, dar nu la FCSB! Ce club de traditie il doreste pe atacantul imprumutat la Cosenza

Adrian Petre este jucatorul celor de la FCSB, fiind imprumutat in acest moment la Cosenza, in Serie B.

SPORT.RO
Data publicarii: Sambata 30 Ianuarie 2021, 11:47
Data actualizarii: Sambata 30 Ianuarie 2021, 11:49

Atacantul nu a reusit, insa, sa se adapteze nici la echipa italiana, iar cei de la FCSB s-ar putea sa fie nevoiti sa-l imprumute in Liga 1, daca cei de la Cosenza ii vor termina imprumutul in aceasta iarna. 

Potrivit presei din Italia, agentul lui Adrian Petre i-a informat pe cei din conducerea Cosenzei ca atacantul este dorit in Liga 1, la UTA Arad, unde ar vrea sa se transfere. 

Acest transfer se poate realiza doar daca cei de la Cosenza ii intrerup imprumutul si-l trimit inapoi la FCSB, iar ros-albastrii sunt de acord cu varianta UTA, ori sub forma de imprumut, ori ca transfer definitiv. 

Romanul se afla intr-o perioada dificila a carierei, iar pentru italieni nu a reusit nici macar o pasa de gol sau un gol, in cele 7 aparitii din acest sezon. 

Eventuala trecere la UTA ar insemna intoarcerea la clubul unde a crescut si debutat in fotbalul mare, un loc in care este acasa si unde psihic se poate simti cel mai linistit, dupa experientele nereusite din ultimii ani.

Modifică setările cookies