Cum a reactionat Dan Petrescu la golul care ii poate aduce titlul! Clujenii vad deja trofeul: "Depindem doar de noi"

Marti 08 Mai 2018, 22:03

	Cum a reactionat Dan Petrescu la golul care ii poate aduce titlul! Clujenii vad deja trofeul: "Depindem doar de noi"

Florin Talpan era in direct cu fanii CSA Steaua in momentul in care Iasiul a deschis scorul cu FCSB si nu s-a putut abtine. Spre deosebire de el, Petrescu a fost mai ponderat, sustine Bogdan Mara.

Bogdan Mara, directorul sportiv al CFR-ului, spune ca Dan Petrescu nu s-a manifestat foarte vocal dupa ce stelistii lui Dica au pierdut la Iasi.

Oficialul CFR-ist sustine ca toti clujenii au avut o bucurie moderata la golul lui Cristea din Copou.

"Nu cred ca Dan s-a manifestat deloc. N-am fost langa el, dar cu siguranta nu a sarit in sus de bucurie. A avut o bucurie moderata, cum avem si noi acum. Probabil vom fi si matematic campioni, atunci chiar se va bucura si el intr-un fel mai accentuat. Si noi ne-am bucurat putin aseara, dar azi am revenit cu picioarele pe pamant. Acum depindem doar de noi. Mai sunt de castigat doua meciuri. A fost un rezultat foarte bun pentru noi", a spus Bogdan Mara.

Mara a mai vorbit si despre mult discutatul transfer al lui Budescu la CFR.

"Nu stiu daca il vom lua. Il vrea patronul nostru. Finantatorul nostru are o afinitate pentru el de cand a inceput campionatul. Este un jucator pe care il place foarte mult. Dar noi i-am transmis, din punctul de vedere al conducerii, 3 milioane este un pret foarte mare pentru el. E decizia dansului. Nu putem spune ca exista un club in Romania care nu-l doreste pe Budescu. Oricum vom discuta acest subiect dupa finalul campionatului. Patronul decide. La un milion suna mult mai tentant pentru noi", a adaugat Mara.

De ce s-a depreciat masiv leul. Explicațiile analiștilor și prognoza neagră