Liga 1

CSM Bucuresti, in genunchi la Gyor! Cea mai grea umilinta a campioanei Romaniei in Liga Campionilor: Gyor 36-27 CSM

CSM Bucuresti a pierdut la 9 goluri meciul de la Gyor.

SPORT.RO
Data publicarii: Sambata 26 Ianuarie 2019, 18:33
Data actualizarii: Sambata 26 Ianuarie 2019, 22:43

UPDATE: GYOR - CSM Bucuresti 36-27

CSM Bucuresti a pierdut primul meci din grupa principala a Ligii Campionilor, scor 36-27,  in fata echipei la care evolueaza pivotul nationalei, Crina Pintea. Aceasta este cea mai drastica infrangere a CSM-ului in Liga Campionilor. In jocul echipei s-a resimtit din plin lipsa Cristinei Neagu, dar si a Amandei Kurtovic, ambele accidentate.

CSM Bucuresti ocupa locul 3 in grupa principala din Liga Campionilor, in spatele lui Gyor si Kristiansand. Maghiarele sunt pe primul loc, la o diferenta de 2 puncte fata de CSM.


Startul pentru CSM Bucuresti in grupele principale ale Ligii Campionilor se da in Ungaria, la Gyor. Campioana Romaniei intalneste campioana Europei intr-o partida in care echipa lui Dragan Djukic va trebuie sa se descurce fara Neagu si Kurtovic, accidentate la finalul anului trecut.

Nu doar la CSM sunt probleme cu jucatoarele indisponibile, pentru ca Gyor nu se va putea baza in aceasta seara pe cea mai buna marcatoare din sezonul trecut, Anita Gorbicz, Eduarda Amorim si Nora Mork, ambele accidentate.

Din totalul de opt intalniri, CSM Bucuresti a castigat numai doua, in timp ce Gyor s-a impus in celelalte sase. Prima victorie a handbalistelor noastre este si cea mai importanta, deoarece s-a produs chiar in Ungaria si a adus primul trofeu al Ligii Campionilor pentru romance.

Crina Pintea ar putea debuta in aceasta seara in Liga Campionilor pentru Gyor, echipa cu care pivotul nationalei a semnat in aceasta iarna, dupa prestatia buna avuta la Campionatul European de Handbal.

Modifică setările cookies